Autor Zpráva
barneby
Profil
Dobrý den,
Při odhlašování potřebuji odstranit i cookies ale metoda kterou používám nefunguje.
<?php
session_start();
if (isset($_GET['logout'])) {
 if ($_GET['logout']=="true") {
  unset($_COOKIE['remember_me']);
  setcookie('remember_me', '', time() - 3600);
  unset($_SESSION['auth']);
  unset($_SESSION['auth.id']);
   echo "odhlášeno";
 }
}
?>
SESSION se vymažou ale cookies ne kde je chyba?
Děkuji.
rovi
Profil
No, dle mého názoru bys neměl znova cookie setovat.
 unset($_COOKIE['remember_me']);
  setcookie('remember_me', '', time() - 3600);

A když už tak ten druhý, mnou citovaný příkaz dej nad unset();
Joker
Profil
rovi:
No, dle mého názoru bys neměl znova cookie setovat.
Právě naopak, to volání setcookie je to, co by mělo tu cookie smazat. Když už bych z toho něco vynechal, tak právě to unset.
rovi
Profil
Joker:
Tak jo, trochu jsem pátral a máš pravdu. Nastavení cookies prošlou platnosti by ji mělo zničit.

barneby:
A tady jsem se zase dopátral, že cookie by měla být smazána se stejnými paramtery jako byla volána -> takže jestli někde nastavuješ platnosti cookie pro doménu, tak by tak měla být volána její expirace.
barneby
Profil
Super funguje to díky stačilo setova cookie se stejnými hodnotami s kterými je ukládám.
Ještě jednou dík.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: