Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
PetraPP Profil |
#1 · Zasláno: 7. 11. 2014, 20:46:58
Pro zpracování v AJAX scroll bych potřebovala přenést proměnnou v Array(), což se mě nedaří. Když zobrazím web jako example.com, tak se zobrazí HTML, CSS, ale když zobrazím example.com/?obsah=1 ... 2 ... 3, tak hodnoty vytvořené právě v
if ($obsah == ""){....} nezobrazím dál v obsah=1 ...2...3
Tak nějak mám použitou strukturu: $obsah = $_GET["obsah"]; if ($obsah == "") { // zde provádím zobrazení celé webové stránky, včetně zpracování výpisu článků 0-10 } if ($obsah == 1) { // první stránka, kde bych potřeboval vypsat pokračování článků 11-20 } if ($obsah == 2) { // druhá stránka, články 21-30 } Celkově jde o to, že javascript pro AJAX scrolling, aby pokračoval dál dolů na stránce a dál se články načítali, tak obsahuje pro načtení dalšího obsahu tento kus javascriptu: <script> var iSpages = [ "?obsah=1", "?obsah=2", "?obsah=3", "?obsah=4" ]; </script> Určitě zase dělám něco zbytečně složitého jak u mne bývá zvykem :) |
||
Alphard Profil |
#2 · Zasláno: 7. 11. 2014, 21:12:38
Zde uvedený kód vypadá (aspoň na první pohled), že by snad i mohl fungovat. Chyba bude zřejmě jinde.
Doporučuji zkusit zadat přímo cilovou adresu a zkontrolovat výsledek. Uvidíte, jestli je problém v PHP, nebo javascriptu. |
||
_es Profil |
#3 · Zasláno: 7. 11. 2014, 21:24:56
PetraPP:
Dala si málo informácií. Ten JS kód nič nerobí, len definuje nejakú premennú - z toho príčinu problému, ak je v JS, nikto nevyveští. Hodila by sa živá ukážka. |
||
Joker Profil |
#4 · Zasláno: 7. 11. 2014, 21:27:15
Alphard:
„Zde uvedený kód vypadá (aspoň na první pohled), že by snad i mohl fungovat.“ Když vynecháme to, že dělat stránkování takhle natvrdo v kódu je nesmysl :-) By se musel upravovat kód pokaždé když vznikne nová stránka. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0