Autor Zpráva
SteveO
Profil *
Zdravím, mám skript pro import a aktualizaci produktů mezi dvěma e-shopy. Při kopírování obrázek se potýkám s problémem, že pokud název souboru obsahuje mezeru, obrázek se uloží poškozený. Po přidání funkce urlencode() dokonce s nulovou velikostí. Všechny ostatní soubory se přenáší správně.

$soubor = file_get_contents("http://www.xxx.cz/image/" . urlencode($product_image['image']));
file_put_contents(DIR_IMAGE . 'data/_hk/' . $product_id . '-' . basename($product_image['image']), $soubor);

Poradíte prosím, kde je problém? Díky...
Taps
Profil
SteveO:
Primárně by cesta k obrázkům (potažmo jeho název) neměl obsahovat žádné mezery. Funkce urldecode zcela jistě mezeru převede na nějaký znaké, které se nevyskytují ve fyzické cestě obrázku
SteveO
Profil *
Název souboru nemůžu ovlidnit... Divné ale je, že bez urlencode() se obrázek vytvoří, má nějakou velikost (jinou než originál), ale nejde zobrazit (je poškozený).
Taps
Profil
SteveO:
tady je něco k dané problematice http://stackoverflow.com/questions/11071257/urlencode-and-file-get-contents

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: