« 1 2
Autor Zpráva
lionel messi
Profil
serverteam.sk:
kouknu se do databaze ale ten eadek tam neni :D muze mi nekdo rict proč ?
Riadok 155 uprav (dočasne) takto:
 mysql_query("INSERT INTO users values(0,'". mysql_real_escape_string($_POST['jmeno'])."','". mysql_real_escape_string($_POST['primeni'])."','". mysql_real_escape_string($_POST['email'])."',)") or die(mysql_error());
a daj vedieť, či niečo vypíše.

Na chýbajúce escapovanie som ťa už (nielen ja) upozornil, problém rieši úryvok môjho kódu.

P. S. Oznamovacia veta sa ukončuje bodkou, nie smajlíkom a pred žiadnym interpunkčným znamienkom (ani otáznikom) sa nepíše medzera.
Fisir
Profil
Reaguji na serverteam.ska:
Pokud by sis zkusil nechat vypsat chyby MySQL, zjistil bys, že máš na řádku 155 chybu v SQL dotazu.

Piš prosím s diakritikou a než sem pošleš jakoukoli otázku, která tě napadne, věnuj pět minut pokusům o její vyřešení svépomocí. Za všechny diskutéry děkuji.

Reaguji na yFanga:
Krom toho ti chybí uvozovky nebo apostrofy tady
Ve skutečnosti ne.
serverteam.sk
Profil
uvozovky uz jsem tam dal dávno #21
error mi to neříká ani jeden aspon na strance ne nwm ja k v mysql
escapovani nerozumim pokud to neni neco jako sivrovani


a lioneli čakaj idem to vyskušať
Fisir
Profil
Reaguji na serverteam.ska:
error mi to neříká ani jeden aspon na strance ne nwm ja k v mysql
Použij buď postup pro získání chyby v [#1], nebo se pořádně zahleď na ten SQL na řádku 155.

escapovani nerozumim
google rozumet
serverteam.sk
Profil
ano lioneli vypsalo mi to toto: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 1
lionel messi
Profil
serverteam.sk:
Jasné, správne je to takto:
mysql_query("INSERT INTO users values(0,'". mysql_real_escape_string($_POST['jmeno'])."','". mysql_real_escape_string($_POST['primeni'])."','". mysql_real_escape_string($_POST['email'])."')") or die(mysql_error());

Na konci dotazu bola pred uzatváracou zátvorkou prebytočná čiarka.
serverteam.sk
Profil
par chyb ktere sem opravil a ted toto: Column count doesn't match value count at row 1


technicky zato si říkám je tam ta nula na začátku potřebná ?
lionel messi
Profil
serverteam.sk:
Column count doesn't match value count at row 1
1. Aké máš stĺpce v tabuľke?

2. Toto je výsledkom jednej z pomerne častých chýb. Pri vkladaní do tabuľky je vhodné uvádzať názvy stĺpcov. Dobre o tom píše Jakub Vrána: Psaní INSERT INTO
serverteam.sk
Profil
sloupce v tabulce mam

jmeno
email
primeni
lionel messi
Profil
serverteam.sk:
mysql_query("INSERT INTO users (jmeno, primeni, email) values('". mysql_real_escape_string($_POST['jmeno'])."','". mysql_real_escape_string($_POST['primeni'])."','". mysql_real_escape_string($_POST['email'])."')") or die(mysql_error());

Počítaj však s tým, že časom budeš potrebovať (hodil by sa už teraz) stĺpec id s AUTO_INCREMENT ako primárny kľúč.
serverteam.sk
Profil
takže tam byla ta 0= (values('0". mysql_real_escape_string) jak už jsem se ptal úplně zbytečná a dělala jen problémy. To se dalo cekat


jeeeej děkuji dam vas ke copyrightu jako pomocniky s PHP a moc diky za to ze ste to se mnou vydrzeli a přeju vesele vanoce
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0