Autor Zpráva
sitole
Profil
Dobrý den, pracuju na svém celkem velkém anonymním projektu.
Vytvářím forum na kterém se bude moci vytvářet temata a poté je komentovat.
Bude to anonymní a nikde nebude uložen ani email ani jmeno (forum nebude mít login)
Forum samotné mám připravené také mám připravené komenování zadavatelů tedy temat jako třeba "Názor na porno v rodinách"
Ale nevím zda nechat uživatelům volnou ruku a nechat je vytvářet temata nebo zda to bude dělat administrator..
Co myslíte? Jinak asi jsem zde problém moc nepopsal potřebuji aby když někdo napíše tema "test" aby se vytovřila složka test a tam se nahodil předpřipravený index.
Je tato možnost dosažitelná pomocí PHP? :) Děkuji
Fisir
Profil
Reaguji na sitole:
K vytváření souborů slouží funkce file_put_contents().
sitole
Profil
Dobře děkuji a k nahrání existujícího souboru? (Kod mohu vložit přímo do scriptu)
Fisir
Profil
Reaguji na sitole:
To nechápu. Té funkci normálně předáš text, který se má do toho souboru zapsat.
sitole
Profil
Ahaa jo super :)
mimochodec
Profil
sitole:
potřebuji aby když někdo napíše tema "test" aby se vytovřila složka test a tam se nahodil předpřipravený index.
Nepotřebuješ. Diskusní fórum za běhu vůbec nepotřebuje dynamicky vytvářet nějaké složky. A už vůbec ne složky s nějakým indexem. Jestli to stavíš tak, že struktura fóra se bude promítat do struktury složek, jdeš na to špatně.

Je tato možnost dosažitelná pomocí PHP?
Jestli tím myslíš php bez mysql, tak ano, ale špatně, s větší pracností, většími riziky a de facto jistotou, že pokud tam bude někdo chodit, přepracování do php+mysql se nevyhneš.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: