Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Sxmanek Profil |
#1 · Zasláno: 24. 12. 2014, 22:20:09
Zdravím, mám takový problém, je to FAQ, ale moc jsem to nepobral...
Mám kod... <?php include './includes/header.php'; ?> <article class="article"> <header class="header_article"><h3>Přihlášení</h3></header> <form method="POST"> <?php if (isset($_POST["submit"])) { $username = $_POST["username"]; $password = md5($_POST["password"]); if (empty($username) || empty($_POST["password"])) { //Hashování prázdného řetězce nevrací NULL!!! echo "Vyplňte všechna pole!!"; } else { $query = $connection->prepare("SELECT * FROM users WHERE username = ? AND password = ?"); $result = $query->execute(array($username, $password)); //$result bude buď false nebo true $count = $query->rowCount(); $date = new DateTime("NOW"); $cas = $connection->prepare("UPDATE users SET users.datum_prihlaseni = '{$date->format('Y-m-d H:i:s')}' WHERE username = ?"); $result = $cas->execute(array($username)); if ($count == 1) { $_SESSION["username"] = $username; header("location: http://ruskyjazyk.cz"); } else { echo "Špatně zadané už. jméno nebo heslo!"; } } } ?> <table> <tr> <td>Uživatelské jméno:</td> <td><input type="text" name="username"></td> </tr> <tr> <td>Heslo:</td> <td><input type="password" name="password"></td> </tr> </table> <input type="submit" name="submit" value="Přihlásit se"> </form> </article> <?php include './includes/footer.php'; header("location: http://ruskyjazyk.cz"); Co tam tomu vadí?? <article class="article"> <header class="header_article"><h3>Přihlášení</h3></header> <form method="POST"> |
||
Alphard Profil |
#2 · Zasláno: 24. 12. 2014, 22:22:45
Sxmanek:
„Toto?“ Ano, hlavičky je třeba nastavit před odesláním výstupu. |
||
Radek9 Profil |
#3 · Zasláno: 25. 12. 2014, 11:19:56
Sxmanek:
A ostatně asi i celý obsah souboru header.php. Buď headery odešli jako první a až potom vypisuj, nebo to můžeš oblbnout tím, že výstup nejprve nabufferuješ a on se odešle až po doběhnutí scriptu. To zajistíš zavoláním funkce ob_start() na začátku souboru. Nevím ale přesně, jestli to nemá nějaké vedlejší efekty.
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
0