Autor Zpráva
Sxmanek
Profil
Zdravím, mám takový menší problém. Mám kod....
<?php
session_start();
require './includes/db.php';

if (isset($_GET['clanek'])) {
    $url = $_GET['clanek'];
} else {
    $url = 'uvod';
}

$clanek = db::queryOne('SELECT * FROM clanky WHERE url=?', $url);

if (!$clanek) {
    if ($url != 'chyba') {
        header('Location: index.php?clanek=chyba');
    } else {
        die('Nebyl nalezen chybovy clanek');
    }
}
?>

<html>
    <head>
        <meta charset="UTF-8">
        <meta name="description" content="<?= htmlspecialchars($clanek['popisek']) ?>" />
        <meta name="keywords" content="<?= htmlspecialchars($clanek['klicova_slova']) ?>" />
        <link rel="stylesheet" href="css/style.css" type="text/css" />
        <title><?= htmlspecialchars($clanek['titulek']) ?> - <?=htmlspecialchars($clanek['popisek']) ?></title>
    </head>

    <body>
        <header class="main_header">
            <h1><a class="clear" href="http://www.ruskyjazyk.eu">русский язык</a></h1>
            <h2>Уроки, грамматика и словарный запас</h2>
            <h3>Ruský jazyk - lekce, gramatika a slovíčka</h3>
        </header>

        <nav class="user_panel">
            <?php include 'user_panel.php'; ?>
        </nav>

        <nav class="menu">
            <?php include 'menu.php'; ?>
        </nav>

        <article class="article">
            <header>    
                <h2><?= htmlspecialchars($clanek['titulek']) ?></h2>
            </header>

            <section>
                <?= $clanek['obsah'] ?>
            </section>
        </article>

        <footer class="main_footer">
            Tomas Vebr - 2014 &copy; Copyright
        </footer>
    </body>

</html>
Kde na začátku zjištuji, jestli existuje nějaký $_GET, pokud ano nastaví se do $url a podle toho si vyhledám článek v databázi a uložím do $clanek. Když poté vypisuji do hlavičky stránky klíčový slova, popis a title, tak běží vše v pořádku, ale když chci vypsat obsah v body/article, tak se nic nestane a pořád se to tváří jako kdyby $_GET nebyl nastaven. Nevíte, kde by mohla být chyba?
Sxmanek
Profil
Vyřešeno, problém byl v menu.php, kde jsem $clanek přepisoval opět.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: