Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kortez Profil * |
#1 · Zasláno: 28. 12. 2014, 20:54:04
zdravim nedavno jsem tu resil jak udelat pocitadlo které se mi nakonec udelat povadlo.
Nyní se snazim o to aby si nekdo nemohl naklikavat shlednuti a tak to chci omezit. Uz jsem si pro to napsal skript ale vyhazuje mi to neidentifikovatelny error. skript: $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; $one = "1"; require_once '/toolsz/db1.php'; $qqq = mysql_query("SELECT * FROM `viewsipc` WHERE `under`='".$notf."' and `ip`='".$ip."'") or die(mysql_error()); while ($row = mysql_fetch_object($qqq)){ $visited = "$row->visited";}; require_once '/toolsz/db1.php'; $q1 = mysql_query("SELECT * FROM `viewsipc` WHERE `under`='".$notf."' and `ip`='".$ip."'"); if(!$q1 ) { echo mysql_error() . ' - ' . mysql_errno(); } else { if(mysql_num_rows($q1)==1){ require_once '/toolsz/db1.php'; $update=mysql_query("UPDATE `viewsipc` set visited = visited + 1 where `under` = '$notf' and `ip` = '$ip'"); if(($visited <= 5)){ require_once '/toolsz/db1.php'; $update=mysql_query("UPDATE `views` set nov = nov + 1 where `under` = '$notf'");} } else { $q2 = mysql_query("INSERT INTO `viewsipc`(`ip`,`visited`,`under`,) VALUES('".$ip."','".$one."','".$notf."')"); if(!$q2) { echo mysql_error() . ' - ' . mysql_errno(); } else{require_once '/toolsz/db1.php'; $update=mysql_query("UPDATE `views` set nov = nov + 1 where `under` = '$notf'"); }}} error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') VALUES('::1','1','KB3aj8sXFeaJ3-pppooo')' at line 1 - 1064 V čem je problém? Předem díky za odpovědi. |
||
Fisir Profil |
#2 · Zasláno: 28. 12. 2014, 20:57:22
Reaguji na korteza:
Pořádně se na ten SQL příkaz podívej. Přesně za část `under` na řádku 20.
|
||
kortez Profil * |
#3 · Zasláno: 28. 12. 2014, 20:59:21
Fisir:
tisíceré díky :D |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0