Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
_fantomas Profil |
#1 · Zasláno: 6. 1. 2015, 16:54:44
Ahoj, učím sa OOP a potreboval by som používať viac funkcií
$register = new Register(); $regni = $register->funkcia($meno, $heslo, $email); Takto to robím teraz ale potrebujem používať viac funkcií napr $register = new Register(); $regni = $register->funkcia($meno, $heslo, $email)->overHeslo($heslo)->kluc($key); |
||
Joker Profil |
#2 · Zasláno: 6. 1. 2015, 17:29:53
_fantomas:
$register = new Register(); $register->funkcia($meno, $heslo, $email); $register->overHeslo($heslo); $regni = $register->kluc($key); |
||
Jan Tvrdík Profil |
#3 · Zasláno: 6. 1. 2015, 17:34:28
_fantomas:
Kdybych tušil, o co se snažíš, tak by to asi bylo o hodně jednodušší. |
||
lionel messi Profil |
Jan Tvrdík:
> _fantomas: > Kdybych tušil, o co se snažíš, […] Podľa mňa by _fantomas chcel použiť viac funkcií (resp. presnejšie metód) na jeden objekt súčasne. Niečo podobné už nedávno načrtol. |
||
_fantomas Profil |
#5 · Zasláno: 6. 1. 2015, 17:45:22 · Upravil/a: _fantomas
O to čo napísal Joker, vdaka ale pred ebou mi to vysvetlila realna osoba ... presne ako ty len nechápem prečo máš na konci
$regni = $register->kluc($key); nemyslel si náhodou $register->kluc($key); ? Inač problem vyriešený vdaka :) realna osoba :D myslel som tím ta ktora je realne pritomna v mojej blízkosti :D |
||
Joker Profil |
#6 · Zasláno: 6. 1. 2015, 19:40:34
_fantomas:
Tak očekával jsem, že v tom příkladu v [#1] se má do $regni přiřadit výsledek metody kluc. |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
kzkcz Profil |
#7 · Zasláno: 9. 1. 2015, 08:09:40
Pokud bys to rád tím první zápisem hezky do řádky -> říká se tomu fluent interface. A stačí si do set metod přidat "return $this". :)
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
0