Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
lelekton Profil * |
#1 · Zasláno: 12. 1. 2015, 18:27:58 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 12. 1. 2015, 23:18:25
Zdravim nedavno jsem tu resil jak by se daly odesilat promenne a navrhy co tu byly nebyly primo takove jak bych si predsatvoval ale to byla moje vina jelikoz jsem svuj problem spatne popisoval.
Moderátor Joker: Poznámka, to předchozí téma je zřejmě odesilani informaci formularem Nicmene po nejake dobe badani jsem nasel reseni ktere mi vyhovuje ale jednu vec nedokazu udelat.
K odesilani promennych nyni pouzivam method get a to tim zpusobem ze si z databaze vytahnu urcity atribut a ten pripisu do odkazu pomoci href="neco.php?necojineho=necovytazenezdatabaze";. Můj dotaz zní jak bych pomoci teto (nebo podobne) metody mohl poslat vice promennych a zdali je to vůbec mozne. ok tak tento problem jsem prave taky doresil sorry za zdrzeni pokud jste to cetli |
||
tiso Profil |
#2 · Zasláno: 12. 1. 2015, 18:33:31
href="neco.php?a=1&b=2&c=3&d=4" |
||
lelekton Profil * |
#3 · Zasláno: 12. 1. 2015, 22:20:01
Omlouvám se jestli se mýlím ale tady na fóru je to taky tak řešeno ne?
|
||
Joker Profil |
#4 · Zasláno: 12. 1. 2015, 23:20:42
lelekton:
Na odeslání více proměnných správně odpověděl [#2] tiso Jinak o předávání dat se dá přečíst třeba na Základní kurz 12: Předání dat na server - ale bude to chtít nejdřív znalosti z těch předchozích kapitol. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0