Autor Zpráva
libormasek
Profil
Dobrý večer.Potřeboval bych poradit.Mám tento php scripts.Ale potřeboval bych abych tam měl i zveřejněno kolik je ceklem reklam.
Reklamy jsou v souboru paidsection.php

V admiske části jsou uloženi /index.php?id=track_ads& a nakonec v databázi jsou uloženi pod názvem
adv_ptc ...
Už nevím co mám dělat děkuji moc





<center>Celkem členů: <b><font color="yellow"><?=totmems()?></font></b> | Vyplaceno na účet: <a href="adresa stránky/index.php?id=vyplaty&" target="_parent"><b><font color="yellow">$<?=(paidout("cash"))?></font></b></a>  | Vyplaceno na reklamu: <b><font color="yellow">$<?=(paidout("staff"))?></font></b> | Online od: <b><font color="yellow">25.12.2014</font></b> | Čas: <b><font color="yellow"><?php echo $today = date("H:i");?></font></b></center>
lionel messi
Profil
libormasek:
1. Zdrojový kód prosím nabudúce formátuj.
2. Z uvedeného kódu nie je možné definovať problém ani navrhnúť jeho riešenie, preto sa spýtam, akú štruktúru má tabuľka, v ktorej sú uložené v db (čiže adv_ptc).
libormasek
Profil
lionel messi:
Opraveno děkuji za radu
lionel messi
Profil
libormasek:
Opraveno děkuji za radu
Hneď to vyzerá lepšie, ale ešte poprosím odpoveď na moju predošlú otázku:

akú štruktúru má tabuľka, v ktorej sú reklamy uložené v db (čiže adv_ptc)?

Všeobecná odpoveď, na zistenie počtu záznamov v databáze sa ti bude hodiť agregačná funkcia COUNT.
libormasek
Profil
lionel messi:


Tady je moje stránka

/
lionel messi
Profil
libormasek:
Tady je moje stránka
Absolútne neodpovedáš na otázku. Do tretice: Akú má štruktúru tabuľka s reklamami v databáze = aké sú v nej stĺpce.

Živá ukážka v tomto prípade vôbec nepomôže, ide o serverový problém, netýka sa klienta.
libormasek
Profil
lionel messi:



SELECT * FROM `adv_ptc`
Marschmallow
Profil
libormasek:
A jaké máš v tabulce sloupce a jaké to jsou datové typy?

Leze to z tebe jak z chlupatý deky. Jestli chceš fakt poradit, tak napiš všechny informace, na které se tu ptáme, a ne jen to,že odpovědí bude SQL dotaz...
lionel messi
Profil
Marschmallow:
A jaké máš v tabulce sloupce a jaké to jsou datové typy?
Obávam sa, že pýtať sa po štvrtý raz (pozri [#2], [#4], [#6]) nemá veľmi význam.
libormasek
Profil
ok
lionel messi
Profil
libormasek:
tady je moje sql kopie
V predmetnom súbore nevidím žiadnu tabuľku pomenovanú adv_ptc, ktorú si spomenul v [#7] (prehľadané pomocou Poznámkového bloku). Ak je toto tvoja súčasná verzia databázy, zdeľ nám prosím aspoň názov tabuľky, kde sú uložené reklamy, pre istotu opakujem, v sql z [#10] žiadne adv_ptc nie je.

Pokiaľ neposkytneš štruktúru tabuľky alebo aspoň jej aktuálny názov korešpondujúci so súborom SQL, ktorý si odkázal, môžem poradiť maximálne výstrel od boku, skús, čo ti vypíše: SELECT COUNT(*) pocet FROM ads?
libormasek
Profil
Takže

SELECT * FROM `adv_ptc` WHERE 1
`ID`
`member`
`referrer`
`timestamp`
`email`
`payment_info`
`type`
`custom_ad_id`
`ban_url`
`target`
`interests`
`countrys`
`ad_bought`
`ad_rec`
`lt`
`price_ctp`
`status`
lionel messi
Profil
libormasek:
Ďakujem, konečne sa posúvame vpred.

Čo vráti tento dotaz: SELECT COUNT(*) pocet FROM `adv_ptc`?
libormasek
Profil
lionel messi:
jak to myslíš neruzumím
lionel messi
Profil
libormasek:
jak to myslíš neruzumím
Na serveri ti zrejme beží nejaký program na správu MySQL, najčastejšie si hovorí PHPMyAdmin. Ak áno, prihlás sa do neho svojimi údajmi, vyber v ľavom stĺpci svoju databázu, potom v hornom menu klikni na kartu SQL, zadaj kód uvedený v [#13], daj spustiť a skontroluj, čo vypíše.

Ak nie, v PHP by výpis počtu šiel zhruba takto:
$link = mysqli_connect("server", "meno", "heslo", "databaza"); //jednotlivé parametre funkcie nahraď svojimi údajmi
$sql = "SELECT COUNT(*) pocet FROM `adv_ptc`";
$query = mysqli_query($link, $sql);
$row = mysqli_fetch_assoc($query);
echo $row["pocet"];
libormasek
Profil
lionel messi:


Tohle
SELECT COUNT(*)

My napsalo COUNT(*) 1 to znamená že je tam 1 reklama


<?
include 'scripts/include/indexstart.php';

function over_cnt_compaigns($status) {
    global $sys;
    $waits = 0;
    foreach($sys['ad_types'] as $adtype) {
        $wait_rz = mysql_rz("adv_".$adtype, "count(*) as cnt", "status = '".$status."'");
        $waits += $wait_rz['cnt'];
    }
return $waits;
}
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" 
"http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs"

<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/> 
  <title>PTC - Nadruhou</title>
    <meta name="description" content="klikacka,ptc,ptatba za klik,ptatba za registraci">
<meta name="keywords" content="klikacka,ptc,,ptatba za klik,ptatba za registraci,soutězě,ptatba za klik,platba za ptp">
<meta name="robots" content="index, follow">
<meta name="revisit-after" content="1 day">
<meta name="language" content="Czech">
<meta name="generator" content="N/A">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
   <meta name="seo_key" content="valid">
   <meta name="author" content="Libor Masek">
   <meta name="ROBOTS" content="INDEX,FOLLOW">
   <meta property="og:site_name" content="Výdělek na PC">
   <meta property="og:description" content="Platby do 24 hodyn">
   <meta name="Charset" content="us-ascii">
   <meta name="Rating" content="General">
   <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
   <link href="templatemo_style.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> 
    <link rel="icon" type="image/png" href="favicon.png" /> 
</head>
<body>
 <BR>
<center> 
   <center>Celkem členů: <b><font color="yellow"><?=totmems()?></font></b> | Vyplaceno na účet: <a href="http://zaklikaj.8u.cz/index.php?id=vyplaty&" target="_parent"><b><font color="yellow">$<?=(paidout("cash"))?></font></b></a>  | Vyplaceno na reklamu: <b><font color="yellow">$<?=(paidout("staff"))?></font></b> | Online od: <b><font color="yellow">25.4.2012</font></b> | Čas: <b><font color="yellow"><?php echo $today = date("H:i");?></font></b></center>
</center>
 <BR>                                                                                                          
   <div id="templatemo_banner_wrapper"> 
   <div id="stats">
</div>  
[pre][/pre]

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0