Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tozi Profil |
Ahojte,
potreboval by som pomôcť/poučiť. Mám výpis mailo v mien z DB. (vypis.php) <?php $servername = ""; $username = ""; $password = ""; $dbname = ""; // Create connection $conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname); // Check connection if ($conn->connect_error) { die("Connection failed: " . $conn->connect_error); } $sql = "SELECT id_tabulky, meno, email FROM tabulka"; $result = $conn->query($sql); if ($result->num_rows > 0) { // output data of each row while($row = $result->fetch_assoc()) { echo "id: " . $row["id_tabulky"]. " | Meno: " . $row["meno"]. " | E-mail: " . $row["email"] . "<a href='delete.php?cmd=delete&id_tabulky=".$row['id_tabulky']."'>Delete</a>". "<br>"; } } else { echo "0 results"; } $conn->close(); ?> Ale neposiela mi to id_tabulky do linku "Delete" edit: tak už mi to posiela id do linku, ale aj tak to nemaže riadok z db delete.php <?php $servername = ""; $username = ""; $password = ""; $dbname = ""; // Create connection $conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname); // Check connection if ($conn->connect_error) { die("Connection failed: " . $conn->connect_error); } if($_GET["cmd"]=="delete") { $sql = "DELETE FROM tabulka WHERE id_tabulky=".$id_tabulky; $result = $conn->query($sql); echo "Row deleted!"; } $conn->close(); ?> Vie niekto poradiť? Prípadne iné riešenie? Nehádže mi to žiadnu chybu viď http://zaluzie-neva.sk/form/vypis.php Ďakujem |
||
lionel messi Profil |
#2 · Zasláno: 16. 1. 2015, 19:49:21
tozi:
Najprv definuješ a používaš $row["id_tabulky"] a r. 21 vypis.php $radek["id_tabulky"] . Taktiež v súbore delete.php nepoužívaj $id_tabulky , ale $_GET["id_tabulky"] , pretože register_globals je predvolene vypnuté (neodporúčam zapínať).
|
||
tozi Profil |
Ano $row a $radek som si všimol.
Za $_GET["id_tabulky"] , veľmi pekne ďakujem. Už to funguje. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0