Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
quatzael Profil |
#1 · Zasláno: 1. 2. 2015, 10:46:33
Tak většinu problémů jsem už nějak vyřešil ve vedlejším vlákně:
MPDF: Vyexportování souboru pdf - jak na to?
Pořád si ale nevím rady jak používat templates. Mám 2-stránkové pdf, které chci použít jako template. Něco tam dopsat a vyexportovat. $filename = "test.pdf"; $dest = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/../contracts/'; $html = "<p>TEST</p>"; $mpdf = new mPDF('UTF-8'); $mpdf->SetImportUse(); $mpdf->SetDocTemplate($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/../templates/contracts/contract.pdf',true); $mpdf->AddPage(); $mpdf->WriteHTML($html); $mpdf->Output($dest.$filename,'F'); Jenže mi to hlásí tuto chybu: mPDF error: Unable to find xref table - Maybe a Problem with 'auto_detect_line_endings' Nevím kde je problém. Může být nějak přímo v tom templatu? |
||
juriad Profil |
Lehkým Googlením jsem zjistil, že podporované jsou jen starší verze PDF. Zkus jej přeuložit do PDF verze 1.4 (někde byla i zmínka o 1.3).
|
||
quatzael Profil |
#3 · Zasláno: 1. 2. 2015, 11:24:42
juriad:
A víš o nějakém pdf version converter, který umí i v 1.6? Já to hledám na googlu a zatím jsem našel jen do verze 1.5, jenže ten template je 1.6. |
||
juriad Profil |
#4 · Zasláno: 1. 2. 2015, 12:31:09
Našel jsem toto: http://convert.neevia.com/pdfconvert/
|
||
quatzael Profil |
#5 · Zasláno: 1. 2. 2015, 17:56:45
juriad:
Díky moc!! Funguje to až s tou 1.3. Tak snad to nebude problém, když tam bude teď ta starší verze. Jen je ten nový dokument trošku širší než původní, ale to asi nebude tou konverzí verze, ale předpokládám, že se někde nastavuje šířka dokumentu a defaultní šířka se neodvozuje automaticky od template.. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0