Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
michal454454 Profil |
#1 · Zasláno: 3. 2. 2015, 18:20:11
Zdravim potřeboval bych zjistit protože jsem udělal mazání z db z tabulky a nefunguje mi tady je zdrojak... 2 soubory :)
user.php - soubor s funkcemi který je pripojen k admin.php public function VymazKomentar($komentar,$id_clanku,$name_uzivatele) { if($this->db->get('komentare','komentar',['komentar' => $komentar]) == $komentar){ exit(); } else { if($this->db->delete('komentare',['komentar' => $komentar, 'id_clanku' => $id_clanku,'name_uzivatele' => $name_uzivatele])){ return "<p>Komentář $komentar byl úspěšně odstraněn !</p>"; } else { return "<p>Chyba databáze</p>"; } } case 'vypisKomentare': echo '<hr />'; echo "<a href='./index.php?action=admin&module=pridejKomentar'>+ Nový Komentář</a><table>"; $koment=$db->select('komentare',"*"); echo ' <tr> <th>id</th> <th>komentar</th> <th>id_clanku</th> <th>name_uzivatele</th> </tr> '; foreach($koment as $km){ echo ' <tr> <td>' . $km['id'] . '</td> <td><a href="index.php?action=admin&module=upravKomentar&id='.$km['id'].'">' . $km['komentar'] . '</a></td> <td>' . $km['id_clanku'] . '</td> <td>' . $km['name_uzivatele'] . '</td> <td><a href="index.php?action=admin&module=VymazKomentar&id='.$km['id'].'">odstranit</a></td> </tr> '; } echo "</table>"; break; case 'VymazKomentar': echo $u->VymazKomentar(); break; |
||
Keeehi Profil |
#2 · Zasláno: 3. 2. 2015, 18:34:34
Nechybějí ti náhodou paramtery meody VymazKomentar v souboru admin.php na řádku 29?
|
||
michal454454 Profil |
#3 · Zasláno: 3. 2. 2015, 18:42:49
ted jsem udelal toto a nic
case 'VymazKomentar': echo $u->VymazKomentar($komentar,$id_clanku,$name_uzivatele); break; |
||
Keeehi Profil |
#4 · Zasláno: 3. 2. 2015, 18:51:12
michal454454:
A ty proměnné mají obsah? |
||
michal454454 Profil |
#5 · Zasláno: 3. 2. 2015, 19:25:50
no tuty promenne jsou jen jako ty vstupni argumenty ty fce v user.php v ty funkci VymazKoment($komentar..atd)
nikde jinde nejsou.. |
||
Keeehi Profil |
#6 · Zasláno: 3. 2. 2015, 20:56:25
Nejsem si jistý, jestli tě správně chápu, kvůli té tvojí češtině. Ale zdá se mi, že jsi tam ty proměnné na řádek 29 jen dopsal a teď čekáš, že se v nich najednou maicky něco objeví. No, takhle to al nefunguje. Aby v nich něco bylo, musíš do nich nejdříve něco přiřadit.
|
||
michal454454 Profil |
#7 · Zasláno: 3. 2. 2015, 21:30:07
a co do nich mám přiřadit? ty POSTY z tech formularu co tam uz jsou vyplneny? :)
|
||
michal454454 Profil |
#8 · Zasláno: 4. 2. 2015, 22:48:38
Tam už ale ty formuláře obsahují nějaké hodnoty které jsou vypsané z té db
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
0