Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
jezajezour Profil |
#1 · Zasláno: 13. 2. 2015, 21:02:21 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 13. 2. 2015, 22:40:47
Ahoj dělám na svém prvním webu, ale zaskl jsem se u odkazování novinek :(. Poraďte někdo pls, navíc sem ještě musel někde udělat chybu u panelu lastest articles které se mi nechce při načtení stránky rozjet a musím ho rozkliknout.
team-endarin.net team-endarin.net/index.php?clanek=article&id=5 Moderátor Petr ZZZ: Titulek „Aktuně prosím o pomoc“ byl z jedné třetiny nesrozumitelný a ze dvou třetin redundantní se samotnou podstatou libovolné internetové diskuse. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
|
||
lionel messi Profil |
jezajezour:
Najprv by som si prečítal www.it-joker.cz/Pocitace-weby/67-Nefunguje-to--aneb-jak-napsat-dotaz.html. Odkazy nefungujú, titulok je mizerný, zaradenie do kategórie s najväčšou pravdepodobnosťou nesprávne, nemám ako poradiť, prosím o lepší popis problému a hlavne funkčnú ukážku. |
||
jezajezour Profil |
#3 · Zasláno: 13. 2. 2015, 21:10:40
toto se mě právě že zobrazuje při rozkliknutí novinky http://team-endarin.net/index.php?clanek=article&id=5
Toto jse můj první web takže opravdu nevím jak dál, ale můžu se postnout kód :), pokud je třeba. |
||
mimochodec Profil |
#4 · Zasláno: 13. 2. 2015, 21:12:01
jezajezour:
A jak z toho má někdo poznat, co se ti na tom nezdá? |
||
lionel messi Profil |
#5 · Zasláno: 13. 2. 2015, 21:13:43
jezajezour:
„toto se mě právě že zobrazuje při rozkliknutí novinky“ Odkaz je opäť nefunkčný. „ale můžu se postnout kód“ Ideálnym riešením by bolo nahrať kód do onlilne editora (ovládanie je intuitívne). <mimo témy> Tebe tie odkazy fungujú? </mimo témy> |
||
jezajezour Profil |
Toto je news.php Živá ukázka
Nezorbazuje se tam text té novinky na to nevím jak. Po rozkliknutí jakékoliv novinky co přidám se prostě zobrazí prázdná stránka po rozkliknu tí to má vypadat tahle, ale prostě to něak nefakčí :( fc01.deviantart.net/fs71/f/2015/030/8/9/endarinteam_web_subpage_new_by_mzy9-d8fys5v.jpg Moderátor Joker: Změnil jsem ten velký obrázek jen na odkaz
|
||
Marschmallow Profil |
#7 · Zasláno: 13. 2. 2015, 21:52:23
|
||
Jan Tvrdík Profil |
#8 · Zasláno: 13. 2. 2015, 21:56:58
Marschmallow:
„Tobě odkaz funguje?“ Mně ano =) |
||
jezajezour Profil |
#9 · Zasláno: 13. 2. 2015, 22:06:45 · Upravil/a: jezajezour
|
||
Fisir Profil |
#10 · Zasláno: 14. 2. 2015, 12:19:53
Reaguji na jezajezoura:
Budeš muset poslat kód, který se o zobrazování článků stará. Mimochodem, na hlavní stránce ve slideru odkazuješ na URL ?clanek=article?id=5 , má to být ?clanek=article&id=5 .
|
||
jezajezour Profil |
#11 · Zasláno: 14. 2. 2015, 20:34:51 · Upravil/a: jezajezour
ten problém už jsem vyřešil, teď už jen řešim to jak udělat aby se mi na hlavní stránce auttomaticky ukazovala část lastest articles.
tu je kód: <?php require "./func.php"; $html = ""; if (isset($_GET["stranka"])) { $start = intval($_GET["stranka"]); $pocet = intval($_GET["pocet"]); $vysledek = mysql_query("select * from news where typ=2 limit $start, $pocet;"); while ($zaznam = mysql_fetch_array($vysledek)) { $image = $zaznam["rubrika"]=="" ? $zaznam["image"] : mysql_result(mysql_query("select image from rubriky where id='".mysql_real_escape_string($zaznam["rubrika"])."' LIMIT 1"), 0); $html .= "<div class='article'>"; $html .= "<div class='img' style='background-image: url(rubriky/".$image.")'></div>"; $html .= "<div class='nadpis'>"; $html .= "<a href='index.php?clanek=article&id=".$zaznam["id"]."'>".$zaznam["nadpis"]."</a>"; $html .= "</div>"; $html .= "<div class='text'>"; $html .= $zaznam["text_1"]; $html .= "</div>"; $html .= "<a href='index.php?clanek=article&id=".$zaznam["id"]."' class='read_more'>READ MORE</a>"; $html .= "</div>"; } echo $html; } ?> tu je muj web: http://www.team-endarin.net |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0