Autor Zpráva
rudolf247
Profil
Ahoj, normálně se snažím vyřešit problémy sám, ale teď už jsem vážné v koncích a vlastně ani nevím, jak mám můj problém vyhledat, tak snad najdu pomoc tady.

Mám normálně index.php tam mám menu a celkový vzhled stránky. Uprostřed mám section s id middle a tam includuju soubory podle url. Všechno funguje v pořádku, ale... Mám formulář a nad ním informační okno. Když se formulář odešle, projde kontrolou a když jsou tam nějaké chyby vrátí se to s vypsanými chybami, které jsou místo informačního okna. Ale z nějakého zvláštního důvodu se to najednou includuje mimo section s id middle. Prostě se to includuje pod tuto section. Vůbec to nechápu. Mám tam ještě podobný formulář, kde se nahrávají obrázky a když vyskočí stejné chybové okno, tak je vše v pořádku. Přitom se to vše includuje na stejné místo. Nevíte někdo, kde by mohl být problém? Děkuju moc

A ještě pod touto section s id middle mám další section, která je v section page, ale po odeslání formuláře se vyhodí mimo, stejně jako ten include...
<body>
      <section id=page>
          <section id=middle>
              <section id=formular>
                  <form>
                     ....blablaba
                  </form>
              </section>
           <section id=left_sidebar></section>
      </section>
</body>

A po odeslání formuláře mám...


<body>
      <section id=page>
          <section id=middle></section>
              <section id=formular>
                  <form>
                     ....blablaba
                  </form>
              </section>
       </section>
  <section id=left_sidebar></section>
      
</body>
tiso
Profil
rudolf247: skontroluj si uzatváranie elementov, ak nebude chyba tam, tak musíš pridať relevantný kód.
mimochodec
Profil
rudolf247:
Uprostřed mám section s id middle a tam includuju soubory podle url.
..
Ale z nějakého zvláštního důvodu se to najednou includuje mimo section s id middle.

Jestli tím chceš říct, že ti include vkládá nějaký kód jinam, než má, tak to je vyloučeno. Zkontroluj si vytvořený html kód, v něm uvidíš, že include funguje jak má, asi máš chybu v layoutu.

Doporučuju id psát do uvozovek, tzn. <section id="left_sidebar"></section>. Snížíš tím riziko zbytečných chyb.
rudolf247
Profil
Tiso - podívám se na to...

mimochodec - Hele tady máš screen
Před odesláním... https://drive.google.com/file/d/0B9JxJprSKEtmWjVrelotN0w1V28/view?usp=sharing
Po odeslání... https://drive.google.com/file/d/0B9JxJprSKEtmVDFYcUpLYXZCRHc/view?usp=sharing

A je to furt ten samej soubor... je ta pouze POST, takže se formulář odesílá sám na sebe....

Neboj píšu id do uvozovek, ale tohle jsem psal jako příklad, rychle :-)
Keeehi
Profil
rudolf247:
Ukaž kód.
rudolf247
Profil
Ten je strašné dlouhej, ještě tam nemám udělaný funkce, takže to mám na 400 řádků, ale pošlu nějak ty důležitý části....

Tady je ta část index.php, kde includuju
            <section id="middle">
                <?php
                $stranka = @$_GET['stranka'];
                if (in_array($stranka, array(NULL, ""))) {
                    $stranka = 'uvod';
                }

                $soubor = 'includes/' . $stranka . '.php';
                if (file_exists($soubor)) {
                    
              
                    include $soubor;
                    
                } else {
                    include 'includes/error.php';
                }
                ?>
           
                <div class="clear"></div>
            </section>

A potom tam mám normální formulář, který se odesílá sám na sebe... Nahoře je podmínka pokud se odeslal formulář tak se provedou kontroly na email, heslo, login atd... Pokud jsou tam chyby, tak se vytvoří session s tou chybou, a potom tam mám section s chybama kam se následné vypíšou... Pokud to proběhne bez problémů, tak se vše uloží do databáze a finíto. Ale když se to vrátí s chyba prostě se to includuje jinam, jako mám v obrázkách nad tvou odpovědí.... Mám tam podobný formulář na vkládání inzerátu a když nastane chyba tam, tak se normálně vypíše do okna s chybama a vše se includuje na správné místo.... Tohle zlobí jen u registrace a editace profilu...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: