Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tomas2245 Profil |
Zdravím mám spravenú objednávku cez inputy v HTML ...
bolo by možné spraviť že keď vyplnia napríklad do 10 inputov po 2 kusy = 20 kusov tak im vypíše upozornenie že neobjednali nad 40 kusov?? a ďalšie upozornenie že keď napíšu do inputu 4 kusy tak im vypíše upozornenie že musia objednať nad 5 kusov?? Zhrnutie: Minimálna objednávka: 40 kusov Minimálna objednávka z jedného druhu: 5 kusov Vopred ďakujem :) |
||
juriad Profil |
#2 · Zasláno: 6. 3. 2015, 18:37:43
Ano, je to možné. Předpokládám, že objednávku dostaneš od klienta v poli $_POST. Jeho položky zkontroluješ a dále zpracuješ.
Stačí tam přidat podmínku, že $kusu >= 5 a pak si do $soucetKusu budeš připočítávat množství za jednotlivé produkty. $soucetKusu += $kusu; A na konci jen ověříš, že $soucetKusu >= 40
|
||
tomas2245 Profil |
juriad:
a do akej časti konkrétne by to trebalo pridať? mohol by si mi to prosím ťa navrhnúť? PHP vôbec neovládam :( obsah PHP: <?php $meno=$_POST["meno"]; $priezvisko=$_POST["priezvisko"]; if ($_POST["tovar1"] == NULL){ } else{ $tovar1='1. TOVAR: '.$_POST["tovar1"]; } if ($_POST["tovar2"] == NULL){ } else{ $tovar2='2. TOVAR: '.$_POST["tovar2"]; } $text=$_POST["text"]; $text=" Meno: $meno Priezvisko: $priezvisko $tovar1 $tovar2"; $mail_to = 'email'; $mail_subject = 'Subject'; $headers = 'From: '.$email.'' . "\r\n" . 'Reply-To: '.$email.'' . "\r\n" . 'X-Mailer: PHP/' . phpversion(); mail($mail_to, $mail_subject, $text, $headers); |
||
juriad Profil |
#4 · Zasláno: 6. 3. 2015, 18:55:42
Tady nikde s produkty nepracuješ. Je toto celý skript? Nevypadá to tak, protože ti tam chybí uvozovka.
Odkud se bere $tovar1 a $tovar2? |
||
tomas2245 Profil |
#5 · Zasláno: 6. 3. 2015, 18:58:19
juriad:
doplnil som to. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0