21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Sobky
Profil
Zdravím, mam script na prihlasenie. A nastavujem tam chybove hlasky... Ale jednu neviem nastavit: hrac zada meno a ak sa to nenachadza v mysql tabulke tak vypise zadane meno nieje v databaze.... Ako sa to da spravit?
mimochodec
Profil
Jak vypadá dotaz, kterým ověřuješ jméno v databázi?
Resp. jak vypadá nejbližší okolí toho dotazu v php?
Sobky
Profil
Ved to prave neviem ako overit ze sa to meno nachadza v db...
Ja to mam tak ze zada meno a heslo. A ak su obidve v db tak ho prihlasi...


A prave som na mobile tak nemam pri sebe php code...
mimochodec
Profil
Takže nepotřebuješ "nastavit chybovou hlášku", ale potřebuješ skript pro ověření přihlášení v databázi. To je super, když je otázka přesně formulovaná.
Až budeš na PC, hledej v diskusi "ověření uživatele".
Kubo2
Profil
Sobky:

Mimochodom, odpoveď k chybovým hláškam máš vo svojom predchádzajúcom vlákne.
Sobky
Profil
Už som to vyriešil, diki moc :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0