Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
divady Profil |
dobrý den, přesouval jsem aplikaci na jiný hosting, ale nefunguje mi tam po vykonáni PhP skriptu přesměrování, stránku mám dynamicky skládanou, když vyzkouším samotnej skript (bez hlavičky a paty stránky) tak mi funguje, ale když ho spustím na stránce tak mi nefunguje a objeví se pouze hlavička a stránka se nepřesměruje. vyhodíto chybovou hlásku
Notice: Undefined variable: stranka in /home/ftponly/usr/gabczaka/web/test/src/prihlaseni/login.php on line 19 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ftponly/usr/gabczaka/web/test/inc/header.php:78) in /home/ftponly/usr/gabczaka/web/test/src/prihlaseni/login.php on line 19 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ftponly/usr/gabczaka/web/test/inc/header.php:78) in /home/ftponly/usr/gabczaka/web/test/src/prihlaseni/login.php on line 20 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ftponly/usr/gabczaka/web/test/inc/header.php:78) in /home/ftponly/usr/gabczaka/web/test/src/prihlaseni/login.php on line 21 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ftponly/usr/gabczaka/web/test/inc/header.php:78) in /home/ftponly/usr/gabczaka/web/test/src/prihlaseni/login.php on line 22 na starém hostingu to fungovalo, ale tady ne. k přesměrování jsem používal header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently"); header("Location: http://www.registrace-domeny.cz"); header("Connection: close"); |
||
juriad Profil |
#2 · Zasláno: 15. 3. 2015, 16:08:09
Na 19. řádku se odkazuješ na neexistující proměnnou, což způsobí výpis té Notice. Vypsání té Notice zpusobí, že header nebude fungovat. Oprav tedy 19. řádek.
|
||
divady Profil |
juriad:
tu proměnnou už jsem opravil, ale problem se nevyřešil, ted to píše toto Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ftponly/usr/gabczaka/web/test/src/prihlaseni/prihlaseni.php:79) in /home/ftponly/usr/gabczaka/web/test/src/prihlaseni/login.php on line 20 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ftponly/usr/gabczaka/web/test/src/prihlaseni/prihlaseni.php:79) in /home/ftponly/usr/gabczaka/web/test/src/prihlaseni/login.php on line 21 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ftponly/usr/gabczaka/web/test/src/prihlaseni/prihlaseni.php:79) in /home/ftponly/usr/gabczaka/web/test/src/prihlaseni/login.php on line 22 |
||
Juraj Hajdúch Profil |
#4 · Zasláno: 15. 3. 2015, 16:34:01
Skontrolujte si, či ste pred volaním funkcie header() niečo neodoslali klientovi (echo, print a pod.).
|
||
divady Profil |
#5 · Zasláno: 15. 3. 2015, 16:44:20
Juraj Hajdúch:
nene, neodesílal, na starém hostingu to fungovalo bezproblému, ale po přesunu na nový hosting to už nefunguje a se skriptem se nic nedělalo tady je ten skript $login = mysql_real_escape_string($_POST["email"]);/* nick zadaný ve formuláři pro přihlašování */ $heslo = mysql_real_escape_string($_POST["heslo"]);/* heslo zadané ve formuláři pro přihlašování */ $md5heslo = md5($heslo);/* Pomocí funkce md5() heslo zahashujeme */ /* — DOTAZ K MYSQL PRO OVĚŘENÍ PŘIHLAŠOVACÍCH DAT — */ $dotaz = mysql_query("select * from Dodavatele where email = '$login' and heslo_crypt = '$md5heslo' and hlavni = '1'"); $overeni = mysql_num_rows($dotaz); $row = mysql_fetch_array($dotaz); if($overeni > 0) { header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently"); header("Location: http://www.registrace-domeny.cz"); header("Connection: close"); die();} |
||
Juraj Hajdúch Profil |
#6 · Zasláno: 15. 3. 2015, 16:49:28
A súbor, v ktorom je vyššie uvedený skript je includovaný do iného súboru alebo sa volá priamo?
|
||
Keeehi Profil |
#7 · Zasláno: 15. 3. 2015, 17:02:19
Juraj Hajdúch:
Řekl bych, že tam include bude. divady: Ta chybová hláška ti přímo říká, kde máš ten text, který způsobuje problém. "output started at /home/ftponly/usr/gabczaka/web/test/src/prihlaseni/prihlaseni.php:79" |
||
divady Profil |
#8 · Zasláno: 15. 3. 2015, 17:08:49 · Upravil/a: divady
[b]Juraj Hajdúchskript volá index.php který z toho udělá stránku. prípojí k tomu hlavičku a patu stránky
příklad souboru index.php <? include dirname(__FILE__).'/inc/header.php'; switch($_GET['page']) { case false : include "./inc/uvod.php"; break; case 'zkouska' : include "./zkouska.php"; break; include dirname(__FILE__).'/inc/footer.php'; ?> Keeehi: ten skript právě output started at /home/ftponly/usr/gabczaka/web/test/src/prihlaseni/prihlaseni.php:79" je v pořádku, chyba v něm není. pro jistotu jsem ho vymazal a stále to nepomohlo, objeví se stále jen hlavička a stránka se nepřesměruje. vůbec nevím čím by to mohlo být. se skripty jsem nic nedělal jen sem to přesunul na nový hosting a od té doby to nefunguje |
||
juriad Profil |
#9 · Zasláno: 15. 3. 2015, 17:14:12
|
||
Juraj Hajdúch Profil |
#10 · Zasláno: 15. 3. 2015, 17:21:17
Teraz si riadne skontrolujte súbor /inc/header.php, či neobsahuje výstupy ako písal juriad.
BTW: Na niektorých naplatených hostingoch poskytovateľ vkladá ešte pred odoslaním stránky klientovi do kódu reklamu, ale to nebude váš prípad. |
||
divady Profil |
#11 · Zasláno: 15. 3. 2015, 17:57:27
juriad:
děkuji za radu a pomoc. už jsem to zprovoznil, bylo to tou hlavičkou |
||
Juraj Hajdúch Profil |
#12 · Zasláno: 15. 3. 2015, 18:41:43
Rado sa stalo, na to si treba dávať pozor, najlepšie je asi používať nejaký buffer, funkcie ob_*.
|
||
divady Profil |
#13 · Zasláno: 15. 3. 2015, 18:43:08
Juraj Hajdúch:
děkuji, dám si pozor |
||
Keeehi Profil |
#14 · Zasláno: 15. 3. 2015, 18:54:21
Juraj Hajdúch:
Ne, nejlepší je to dělat tak, aby nebyl žádný buffer nikdy potřeba. |
||
Juraj Hajdúch Profil |
#15 · Zasláno: 15. 3. 2015, 19:11:28
Keeehi
Iste, dá sa aj tak. Je mnoho spôsobov ako dôjsť do cieľa. Pre neskúseného ale môže byť buffer dobrý pomocník. |
||
Dan Charousek Profil |
#16 · Zasláno: 15. 3. 2015, 19:15:31
Juraj Hajdúch:
To je silné tvrzení. Je daleko lepší učit se psát kód tak, aby problém nevznikl než jak ho obejít. Je to skoro stejné, jako bys tvrdil, že pro nezkušeného může být @ skvělý pomocník. |
||
Juraj Hajdúch Profil |
#17 · Zasláno: 15. 3. 2015, 19:31:21
Dan Charousek:
Uff, tak @ pokladám za jedno z nešťastí PHP. Podľa mňa by sa malo v budúcnosti zrušiť. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0