Autor Zpráva
RASik
Profil *
Ahoj všichni,

prosím o info, jestli lze a jak zpracovat obrázky bmp. Je to funkce imagecreatefromwbmp? Nefunguje mi to...
Rád bych ho nahrál z formuláře, případně zmenšil a převedl do jiného formátu např. jpg a uložil nebo zobrazil.
Ostatní (jpg, gif, png) fungují v pohodě.
Apache 2.2.15, PHP 5.2.6 - je-li důležité...
Děkuji předem.
juriad
Profil
PHP nic takového nemá, ale můžeš si ji napsat sám (zkopírovat): php.net/manual/en/function.imagecreatefromwbmp.php#86214
Funkce imagecreatefromwbmp to není.
RASik
Profil *
No to je bomba, DÍKY,
párkrát jsem přemýšlel, čemu je dobrý zjišťovat (zapisovat) barvu jednoho pixelu někde uvnitř v obrázku, teď už to vím... Super.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: