Autor Zpráva
Magna
Profil *
Dobrý den,
následujícím scriptem vypisuji alba a jednotlivé délky skladeb:
<?php
/// stránkování
$stranka=isset($_GET['stranka']) ? (int)$_GET['stranka'] : 1;
$limit=5;
$start=($stranka -1)*$limit;
// /stránkování
$albs=Array();
$pocetAlb=0;
If(isset($_GET['interpret'])) {
    $where="WHERE Contentgroup='".mysql_real_escape_string($_GET['interpret'])."'";
    $interpretQ='&amp;interpret='.RawUrlEncode($_GET['interpret']);
   }
Else {
    $where='';
    $interpretQ='';
}
$q=MySQL_Query($sql="SELECT (SELECT COUNT(Album) FROM (SELECT * FROM zahranicni $where GROUP BY Album  ) p) AS pocet,Album FROM zahranicni $where GROUP BY Album ORDER BY Year,Album  LIMIT  $start,$limit    ") or die(mysql_error());
//echo $sql;
While($r=MySQL_Fetch_Assoc($q)) {
    $albs[]=mysql_real_escape_string($r['Album']);
    $pocetAlb=$r['pocet'];
}

$where=Str_Replace('WHERE','AND',$where);    // přepsání where pro vyhledávání alb interpreta
$query = "SELECT Title,Artist,Album,Track,Year,Length,Composer,Albumartist,Contentgroup,Publisher,Web,id,heslo FROM zahranicni WHERE Album IN('".(Implode("','",$albs))."') {$where} ORDER BY FIELD(Album,'".(Implode("','",$albs))."'),Album ASC,Track ASC";
$results = mysql_query($query) or die(Mysql_error());
$aktAlbum='';
$i=0;
$a=0;
While($result=MySQL_Fetch_Assoc($results)) {
$lastResult=$result;        // uchová poslední výsledek v proměnné (pro výpis Vydavatele u posledního alba)
If($aktAlbum!=$result['Album']) {
    If($aktAlbum!='') {
        $a++;
        
?>

    </tbody>
</table>
   
<div class="oddelovac"> </div>

<?php } ?> 
<h2 style="text-align: center; color:#960000;" onclick="hideshow(<?=$a?>)"><?php echo htmlSpecialChars($result['Album'],ENT_QUOTES); ?></h2>
<h4 style="text-align: center;"><?php echo htmlSpecialChars($result['Albumartist'],ENT_QUOTES); ?></h4>
<h4 style="text-align: center;"><?php echo htmlSpecialChars($result['Year'],ENT_QUOTES); ?></h4>

<?php   
    $obrazek = '/'.$_GET['interpret'] . '/' . $result['Album'] . '.jpg';
    if (!is_file(__DIR__ . $obrazek)) {
      $serializovane = is_file('chybne_obrazky.txt') ? file_get_contents('chybne_obrazky.txt') : '';
      $chybne_obrazky = unserialize($serializovane);
      if (!isset($chybne_obrazky[$obrazek])) {
        $chybne_obrazky[$obrazek] = true;
        $serializovane = serialize($chybne_obrazky);
        file_put_contents('chybne_obrazky.txt', $serializovane);
        //mail('michalescz@gmail.com', 'Chybi img', 'Chybi img: ' . $obrazek);
      }
    } else { 
    ?>
    <img onclick="hideshow(<?=$a?>)" width="100" height="100" src="<?php echo '/' . rawurlencode($_GET['interpret']) . '/' . rawurlencode($result['Album']) . '.jpg'; ?>" alt="<?php echo htmlspecialchars($_GET['interpret'] . ' - ' . $result['Album']); ?>" />
    <?php } ?> 
  <h4 style="text-align: center;">Vydavatel: <td><?php echo htmlSpecialChars($result['Publisher'],ENT_QUOTES); ?></td> </h4> 
    <?php if (!$user->is_logged())  { echo 'Pro získání hesla se přihlaš' ;      }  if ($user->is_logged())  {
echo'<p> <font color="black">Heslo k archívu :</font> <font size="3" color="blue">' . htmlSpecialChars($result['heslo']) . '</font><br><font color="black">Password for the archive : </font><font size="3" color="blue">
' . htmlSpecialChars($result['heslo']) . '</font>'; }    ?>   
<table>
<thead>

        <tr>  <!-- <font color="black"><?php if (!$user->is_logged())  { echo 'Pro získání hesla se přihlaš' ;      } ?><?php if ($user->is_logged())  {
echo'<p> Heslo k archívu : <font size="3" color="blue">country.funsite.cz</font><br>Password for the archive : <font size="3" color="blue">
country.funsite.cz'; }  ?> </font> </font> --> 
<br> <?php if ($user->is_logged())  {
echo'<a target="blank" href="redir.php?id=' . $result['id'] .'"><img width="150" src="img/download.png"  alt="Download" /></a>' ; }?> 
            <th class="title">Track</th>
            <th class="title">Title</th>
            <th class="title">Artist</th>
            <th class="title">Composer</th>
            <th class="title">Length</th>
        </tr> 
    </thead> 
    <tbody>
<?php
$aktAlbum=$result['Album'];
$i=0;
}
$i++;
?>
        <tr class="<?=($i%2?'lichy':'sudy')?>">
            <td align="center"><?php echo htmlSpecialChars($result['Track'],ENT_QUOTES); ?></td>
            <td width="35%"><?php echo htmlSpecialChars($result['Title'],ENT_QUOTES); ?></td>
            <td><?php echo htmlSpecialChars($result['Artist'],ENT_QUOTES); ?></td>
            <td width="35%"><?php echo htmlSpecialChars($result['Composer'],ENT_QUOTES); ?></td>
        
            <td><?php echo Str_Pad(Floor($result['Length']/60),2,'0',STR_PAD_LEFT).':'.Str_Pad($result['Length']%60,2,'0',STR_PAD_LEFT); ?></td>
      

        </tr>
<?php
}

?>  
    </tbody> 
</table>
Jakým způsobem spočítat celkovou délku alba?
Díky za radu
Fisir
Profil
Reaguji na Magnu:
Sečti délky jednotlivých skladeb. Konkrétněji ti neporadím, v tom kódu se nevyznám.
Magna
Profil *
Jo díky, už jsem to vyřešil

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: