Autor Zpráva
RASik
Profil *
Ahoj,

okolnosti mě, bohužel, donutily se zabývat exportem do PDF, něco už jsem o tom přečetl, něco vyzkoušel, ale rád bych věděl, jaký je vlastně prakticky rozdíl mezi těmito způsoby-třídami? Co poradíte začátečníkovi?
OOP není moje doména, takže jsem šel cestou nejmenšího odporu a něco (v podstatě všechno, co jsem potřeboval..) mi funguje na mpdf, ostatní kladly jakýsi pro mně neidentifikovatelný odpor.

Jen prosím o info, kam a jak zadat parametry pro velikost a orientaci stránky, např. A3 naležato (landscape?), případně nějaké další...
Zkoušel jsem $mpdf=new mPDF('A3','L'), sice to nenadává, ale asi nefunguje...
Děkuji předem.


Pardon, samozřejmě to mělo být PDFlib...
mimochodec
Profil
S fpdf jsem měl problémy, pdflib neznám, mpdf doporučuju.


A proč to tvoje nefunguje... http://mpdf1.com/manual/index.php?tid=184 - formát má být až druhý parametr.
RASik
Profil *
Zkoušel jsem to i obráceně... ale tohle je ono, jen to má být např. takhle:
new mPDF('utf-8', 'A3-L')

Díky!
RASik
Profil *
Probírám se tutoriálem mpdf a zjišťuju, že mi stránka s mpdf nezobrazuje pdf z obrázkového php
<img style="vertical-align: top" src="tiger.php?t=gif" width="85" />,
Prosím, čím to může být? Na druhém PC v pohodě, mám za to , že stejná instalace Apache i PHP, ale už nevím, kde mám hledat...
Děkuju.
Keeehi
Profil
RASik:
Nemůže být problém s tím, že je to relativní adresa?
RASik
Profil *
Nemyslím... zkoušel jsem to i s absolutní a i jiné skripty, ale na TOMHLE PC to prostě neukazuje, na druhým PC (v práci) jo. Pro dnešek to vzdávám... dík a dobrou :-)
quatzael
Profil
RASik:
Pokud přímo netrváš na tom, aby jsi tam měl element img, tak třeba zkus tam dát normální div a hodit tam ten obrázek jako background-image. To by mělo být bez problému.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: