Autor Zpráva
james2210
Profil
Mam formular s dvoma tlacitkami submit


<?php
$id_upload = null;
 
if(isset($_GET["id_upload"])) {
    $id_upload = intval($_GET["id_upload"] );
    
    if (isset($_POST['oznacit']))
    {
        if (isset($_POST['add_new_files']))
        {       
            $oznacit = $_POST['oznacit'];
            foreach ($oznacit as $key => $oznac)
            {
                $update = " UPDATE upload SET ";                                                                                         
    
                $update .= sprintf ("zverejnene_obaly = 1 ");   // tu chcem docieliť zmenu z 0 na 1 na vybraných checkbox                                 
                                                                                                                           
                $update .= " WHERE id_upload IN (".implode(',', $_POST['oznac']).")";
                mysql_query($update) or die ( mysql_error() );
            }
        }
        else if (isset($_POST['delete_add_covor']))
        {        
            $oznacit = $_POST['oznacit'];
            foreach ($oznacit as $key => $oznac)
            {
                //echo "Kľúč je= $key a meno je: $oznac" . "<br />";
                $delete = " DELETE FROM upload WHERE id_upload IN (".implode(',', $_POST['oznac']).")";                                                                                                                         
                mysql_query($delete) or die ( mysql_error() );            
            }
        }
        else
        {
            echo "<p>Bol stlačený nejaký input submit alebo inak odoslaný formulár, ale ani jeden zo známich submitov nie je známy - neviem čo mám robiť, každopádne premenná mena obsahuje: </p>";
            print_r($_POST['oznacit']);
        }
    }
    else
    {
        echo "<p>Bol odoslaný formulár, ale nebolo zvolené ani jedno meno/ani jedna položka, takže asi nemá zmysel ani nič robiť, lebo nie je s čím.</p>";
    }
   
}
?>


<form action='' method='post'>

// mam spravený výpis položiek z DB 
<input type='checkbox' name='oznacit[]' value='" .$row ['id_upload']. "' class='precitane' />

//odosielacie tlacitka 
<input type='submit' class='informacie_button_oznac' name='add_new_files' value='Pridať nové súbory'/>

<input type='submit' class='informacie_button_oznac' name='delete_add_covor' value='Zmazať vybrané súbory'/>

</form>

Problém je že žiadna zmena nenastane a nehlási mi to ani chybu a neviem kde je problém. Trápim sa stým už nejaký čas a potrebujem stým pomôcť lebo neviem ako ďalej.
Monkeys
Profil *
james2210:
Pozeram to tak trochu narychlo ale skus ...

$update .= " WHERE id_upload IN (".implode(',', array_values($_POST['oznacit'])).")";

nemusis to prehanat cez foreach zbytocne.
james2210
Profil
Prerobil som to trocha ale problém pretvava

$id_upload = null;
 
if(isset($_GET["id_upload"])) {
    $id_upload = intval($_GET["id_upload"] );
    
    if (isset($_POST['oznacit']))
    {
        if (isset($_POST['add_new_files']))
        {       
                $update = " UPDATE upload SET ";                                                                                         
    
                $update .= sprintf ("zverejnene_obaly = 1 ");   // tu chcem docieliť zmenu z 0 na 1 na vybraných checkbox                                 
                                                                                                                           
                $update .= " WHERE id_upload IN (".implode(',', array_values($_POST['$oznac'])).")";
                mysql_query($update) or die ( mysql_error() );
        }
        else if (isset($_POST['delete_add_covor']))
        {        
                $delete = " DELETE FROM upload WHERE IN (".implode(',', array_values($_POST['$oznac'])).")";                                                                                                                      
                mysql_query($delete) or die ( mysql_error() );            
        }
        else
        {
            echo "<p>Bol stlačený nejaký input submit alebo inak odoslaný formulár, ale ani jeden zo známich submitov nie je známy - neviem čo mám robiť, každopádne premenná mena obsahuje: </p>";
            print_r($_POST['oznacit']);
        }
    }
    else
    {
        echo "<p>Bol odoslaný formulár, ale nebolo zvolené ani jedno meno/ani jedna položka, takže asi nemá zmysel ani nič robiť, lebo nie je s čím.</p>";
    }
   
}

odstranil som len ten foreach , tiez som si uvedomil ze je tam zbytocny.

toto čo navrhol " Monkeys " #2 - mi vôbec nepomohlo, ale aj tak ďakujem za snahu mi pomôcť
webguru
Profil
Prihlasovacie udaje by si nemal nikde a nikdy zverejnovat...
james2210
Profil
su to len testovacie udaje , bez toho aby si sa na stranke prihlasil sa ktomu danemu problemu nedostanes , nechcem zbytocne zatazoval registraciu aj ked je funkčná na 99%

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0