Autor Zpráva
skalper
Profil
Nazdar,
vedel by mi niekto poradiť, ako môžem pomocou PHP získať obsah tabuľky vytvorenej týmto JS?
<script type="text/javascript">
function stlacene() {
  var mena = prompt("Mena:");
  var hodnota = prompt("Hodnota:");
  var stat = prompt("Štát:");
  var rok = prompt("Rok:");
  var druh = prompt("Druh:");
  var pozn = prompt("Poznámky:");
  var tabulka = document.getElementById("tabulka");
  var radek = tabulka.insertRow(1);
  var bunka = radek  .insertCell(0);
  bunka.innerHTML = pozn;
  var bunka1 = radek  .insertCell(0);
  bunka1.innerHTML = druh;
  var bunka2 = radek  .insertCell(0);
  bunka2.innerHTML = rok;
  var bunka3 = radek  .insertCell(0);
  bunka3.innerHTML = stat;
  var bunka4 = radek  .insertCell(0);
  bunka4.innerHTML = hodnota;
  var bunka5 = radek  .insertCell(0);
  bunka5.innerHTML = mena;
};
</script>
Funkcia je volaná po stlačení tlačidla... Ak by sa to ale nedalo, prosím o radu, ako môžem podobnú tabuľku vytvoriť pomocou PHP (som začiatočník a JS mi ide lepšie ako PHP; prosím príp. odpoveď bez MySQL :D). Ďakujem pekne!
lionel messi
Profil
Taktiež zdravím.

skalper:
vedel by mi niekto poradiť, ako môžem pomocou PHP získať obsah tabuľky vytvorenej týmto JS?
Jednoduchá otázka, komplikované riešenie. Asi najlepšie je táto problematika spolu s náčrtmi riešenia spracovaná v FAQ: Nejčastější potíže s PHP (FAQ) » Jak přenést proměnnou z javascriptu do PHP.

Ale odporúčal by som ti tabuľku prepísať do serverového jazyka. Ak by si narazil na nejasnosti, pokojne sa pýtaj.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: