Autor Zpráva
Hitman
Profil
Dobré odpoledne,

už delší dobu mě trápí jeden problém. Pokud mám na jedné stránce formulář pro přihlašování a v na té samé stránce jej chci zpracovávat, nastává problém v přesměrování (případně ukládání sessions).

Pokud si na začátku udělám kontrolu hesla a jména v databázi a potom chci podle toho zda existuje/neexistuje obnovit stránku a případně zapsat sessions. Jenže když už udělám tu kontrolu do dotabáze (mysql_query), jedná se o výstup a nemůžu potom použít funkci přesměrování, ani sessions. Naopak nemůžu přesměrovávat a zapisovat sessions dokud nevím zda uživatel zadal správné údaje. Jak to řešíte vy?
Alphard
Profil
Hitman:
Jenže když už udělám tu kontrolu do dotabáze (mysql_query), jedná se o výstup
To určitě ne, komunikace s db negeneruje výstup (až na chybové hlášky). Zřejmě tam máte nějaký svůj výstup (echo), který si můžete uložit do proměnné a v případě potřeby vypsat později.
quatzael
Profil
Hitman:
Ten kód na zpracování formuláře musíš mít úplně na začátku, před jakýmkoli výpisem.
Hitman
Profil
Moje chyba, omlouvám se za planý poplach. Výpis z db opravdu není výstupem, myslel jsem si že ano, protože jsem tam měl includovanou databázi a tam byl na prvním řádku vložen bom. Dvakrát měř, jednou se ptej...toť moje poučení.

//každopadádně díky za snahu

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: