Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
sitole Profil |
#1 · Zasláno: 1. 5. 2015, 18:29:56
Ahoj, tvořím takovou soukromé skladiště skriptů, ale jaksi asi nic skladovat nebudu! :D
Do dnešního dne jsem používal tag <xmp> a všechno jelo jak mělo Když jsem jednoduše mizi <xmp> napsal skript zobrazil se jako text. A poté jsem přešel na naše slavné PHP! A dělá to tohle <xmp> <?php include ("menu.php"); ?> </xmp> Výsledek je.. <br /> <b>Warning</b>: include(menu.php): failed to open stream: No such file or directory in <b>/data/web/virtuals/86025/virtual/www/domains/jaknaweb.sitole.tk/include.php</b> on line <b>49</b><br /> <br /> <b>Warning</b>: include(menu.php): failed to open stream: No such file or directory in <b>/data/web/virtuals/86025/virtual/www/domains/jaknaweb.sitole.tk/include.php</b> on line <b>49</b><br /> <br /> <b>Warning</b>: include(): Failed opening 'menu.php' for inclusion (include_path='.:/data/web/virtuals/86025/virtual') in <b>/data/web/virtuals/86025/virtual/www/domains/jaknaweb.sitole.tk/include.php</b> on line <b>49</b><br /> Prostě klasická error zpráva v HTML.. Jak tedy obalamutím PHP, aby jsem ho takto mohl použít? :) |
||
Zechy Profil |
sitole:
Například zapsat zobáčky pomocí HTML entit, PHP to nebude brát jako kod ke zpracování a ve výsledném HTML uvidíš skript tak, jak máš. <?php include("menu.php"); ?> |
||
sitole Profil |
#3 · Zasláno: 1. 5. 2015, 19:05:07
Super funguje.. Ted dokonce můžu nastavit i zalamování.. Děkuj převelice! :)
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
0