Autor Zpráva
Monkeys
Profil *
Zdravim

robim viac nasobne vnoreny select a ako medzeru chcem vlozit  
ak ju vlozim do str_repeat('   ', $r) tak mi to vypise celu entitu.

neviete niekto poradit ?

vdaka
M.
lionel messi
Profil
Monkeys:
robim viac nasobne vnoreny select a ako medzeru chcem vlozit  
Neviem, prečo by si musel vkladať práve nedeliteľnú medzeru, stačí normálna. Ale ak ju potrebuješ, nemusíš ju písať ako entitu, stačí zatlačiť a držať ľavý Alt, z numerickej klávesnice zadať kombináciu 0160, Alt pustiť a nedeliteľná medzera sa napíše klasicky ako znak.

Dopĺňam riešenie v PHP: Akúkoľvek HTML entitu ti na zodpovedajúci znak prevedie funkcia html_entity_decode.
Monkeys
Profil *
lionel messi:

ok vdaka pomohlo
html_entity_decode(str_repeat('  ', $r), ENT_NOQUOTES,'UTF-8');

no videl som to v niektorych zdrojakoch vypisane priamo ako entitu :)

vdaka
M.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: