Autor Zpráva
Nuimi
Profil
Potřeboval bych zničit session po kliknutí na unloudovaci okno, ale nefunguje to nemáte nápady.

<a href="#"><img src="css/obrazky/logout.png" class="logout" onclick="destroy()"></a>
     <?php
      function destroy()
      {
       session_destroy();
       echo("<script>alert('Pokud to nejde tak se zabiju');window.location.href=\"/dobrovolnici/index.php\"</script>");
      }
     ?>
juriad
Profil
Z JS nemůžeš rovnou volat PHP, protože každý jazyk běží na jiném PC. Přečti si www.pehapko.cz/zakladni-kurz/15-php-a-javascript
Nuimi
Profil
tak jak to mám napsané to má fungovat, jde o to že se ta funkce onclick neodkaze na tu php funkci a neznici session


Nebo spíš to řeknu lépe, poradíte mi někdo jak při odchodu ze stránky zruším session
bestik_63
Profil
ahoj,
pleteš si javascript a php dohromady.
PHP se generuje na serveru a javascript je zobrazené v prohlížeči u uživatele.
Pokud chceš zrušit session, musí se to udělat na www serveru. Jelikož ty rovnou načítáš novou stránku tak bych to udělal na začátku kódu té stránky, kterou pak načítáš (dobrovolnici/index.php)
Abys věděl kdy tu sesion zrušit, musíš si předat parametry abys o tom upozornil
<script type="text/javascript">
      function destroy(){
            alert('Pokud to nejde tak se zabiju');
            window.location.href="/dobrovolnici/index.php?session=1";
      }
</script>
<a href="#"><img src="css/obrazky/logout.png" class="logout" onclick="destroy()"></a>
dobrovolnici/index.php:
<?php
if(isset($_GET['session']))
    session_destroy();
?>

Každopádně to doporučuji dělat přes formulář a metodou POST, abys neměl zbytečně zaneřáděný řádek kam se píše adresa parametrama
Nuimi
Profil
jo děkuju za odpověd, díky tomuhle jsem to už zpracoval a ve chvíli kdy se logoutnu tak se mi povede zavolat funkci znic a znicim session
, vážně mooooc děkuju

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: