Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jenicek Profil |
#1 · Zasláno: 14. 5. 2015, 20:56:22 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 16. 5. 2015, 12:42:54
zdravím, potřeboval bych...
otevřít soubor ale zachovat /okopírovat hlavičku? respektive rád bych aby uživatelé neměli přístup přímo k videu ale když video "proženu" přes PHP tak mi jej JWplayer už nepřehraje... momentálně přehrávám video takto: header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently"); header("Location: $url"); header("Connection: close"); a JW player jej přehraje ale jakmile použiji readfile nebo curl tak konec... údajně by se měla nastavit správná hlavička ale i přes jakékoli návody na netu se mi to nevede... takto video není funkční header('Content-type: video/MP2T'); readfile("$url"); napadá někoho něco? už jsem zkoušel vše a nenapadá mě už asi nic :/ |
||
Joker Profil |
#2 · Zasláno: 14. 5. 2015, 21:08:12
Jenicek:
Tak si otevřte ten zdrojový soubor v něčem, co zobrazí i hlavičky, a okopírujte je. Ale jinak při curl by nastavení CURLOPT_HEADER na true mělo vrátit i hlavičky. |
||
Alphard Profil |
#3 · Zasláno: 14. 5. 2015, 21:17:21
Kromě toho, vysypat video na výstupní buffer není zrovna moc šťastné řešení. Inspiroval bych se třeba tady www.tuxxin.com/php-mp4-streaming a rovnou z toho můžete vzít i hlavičky.
|
||
Jan Tvrdík Profil |
Servírování videí pomocí PHP bych se spíš snažil úplně vyhnout. Proč to potřebujete?
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
0