Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
SirDoxik Profil |
if (isset($steamauth['loginpage'])) { $steamid = $_SESSION['steamid']; $findIdInDb = mysql_query("SELECT id FROM users WHERE steamid = '".$steamid."'") or die("Mysql ERROR in finding"); $control = mysql_fetch_row($findIdInDb); if ($control == 0) { mysql_query("INSERT INTO users VALUES ('','".$steamid."','')") or die("Mysql ERROR in saving"); } header('Location: '.$steamauth['loginpage']); } } else { echo "User is not logged in.\n"; } } |
||
smiesek Profil |
#2 · Zasláno: 30. 6. 2015, 14:09:32
SirDoxik:
jsem taky zelenáč v php, a spíše dělám škodu, než užitek :( až se snažím a trápím, tak to prosím berte s rezervou, ale podle mě na tom 5. řádku ještě chybí proměnná pro spojení do DB tedy zkusila bych něco jako $findIdInDb = mysql_query("SELECT id FROM users WHERE steamid = '".$steamid."'", $spojeni) or die("Mysql ERROR in finding"); Případně zkuste vložit sem celý obsah souboru, líp a rychleji se určitě najde chyba |
||
SirDoxik Profil |
smiesek:
takhle to nefunguje. Pro spojení jsem použil už před tím mysql_connect(SQL_HOST, SQL_USERNAME, SQL_PASSWORD) or die("Nelze se připojit k MySQL: " . mysql_error()); mysql_select_db(SQL_DBNAME) or die("Nelze vybrat databázi: ". mysql_error()); |
||
Kajman Profil |
#4 · Zasláno: 30. 6. 2015, 14:17:38
SirDoxik:
Vypište si chybu. Tipuji na špatné připojení nebo chybějící tabulku. |
||
SirDoxik Profil |
#5 · Zasláno: 30. 6. 2015, 15:31:07
Kajman:
tabulku mám a připojení mi pokud selže vypíše chybu viz #3 |
||
Kajman Profil |
#6 · Zasláno: 30. 6. 2015, 15:36:33
Vypište si tu chybu (obdobně jak při připojení), pak se dá poradit.
|
||
SirDoxik Profil |
#7 · Zasláno: 30. 6. 2015, 15:41:10
já tam tu chybu vypsanou mám, ta chyba je $findIdInDb = mysql_query("SELECT id FROM users WHERE steamid = '".$steamid."'") or die("Mysql ERROR in finding");
|
||
Kubo2 Profil |
#8 · Zasláno: 30. 6. 2015, 15:49:04
SirDoxik:
Nemáš. Vypíš si reálnu chybu vrátenú MySQL serverom. $findIdInDb = mysql_query("SELECT id FROM users WHERE steamid = '{$steamid}'") or die(mysql_error()); |
||
SirDoxik Profil |
#9 · Zasláno: 30. 6. 2015, 18:43:59 · Upravil/a: SirDoxik
Kubo2:
děkuju moc. Už jsem to vyřešil. Teď jsem zjistil že né úplně. Script mi sice do db id přídá ale pokaždé i když databáze již toto id obsahuje. mysql_connect(SQL_HOST, SQL_USERNAME, SQL_PASSWORD) or die("Nelze se připojit k MySQL: " . mysql_error()); mysql_select_db(SQL_DBNAME) or die("Nelze vybrat databázi: ". mysql_error()); $steamid = $_SESSION['steamid']; $findIdInDb = mysql_query("SELECT `steamid` FROM `users` WHERE `steamid` = '".$steamid."'") or die(mysql_error()); $control = mysql_fetch_row($findIdInDb); if ($control == 0) { mysql_query("INSERT INTO `users` VALUES ('','".$steamid."','')") or die(mysql_error());; } else { header('Location: '.$steamauth['loginpage']); } |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0