Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kukweb Profil |
#1 · Zasláno: 5. 7. 2015, 21:36:07
Zdravim,
chtel jsem si na svou stranku udelat vodoznak. Nasel jsem si neco co uz je hotove a upravim si to k obrazu svemu :) www.rainbodesign.com/pub/watermark/watermark-demo.html - DOWLOAD demo Na jejich strance to funguje, kdyz to dam na svou, tak ne. Zkousel jsem vic veci. Vubec nejsem schopny pochopit, proc to nejde. Drive jsem pouzival neco podobneho bez problemu. Mohl by mne nekdo poradit, kde je problem? http://grower-info.cz/watermark/watermark-demo.html |
||
Davex Profil |
#2 · Zasláno: 5. 7. 2015, 21:59:34
Podle chybových hlášek chybí soubor s fontem.
Warning: imagettfbbox() [function.imagettfbbox]: Could not find/open font in /data/web/virtuals/19443/virtual/www/watermark/wm.php on line 89 Warning: imagefttext() [function.imagefttext]: Could not find/open font in /data/web/virtuals/19443/virtual/www/watermark/wm.php on line 153 |
||
kukweb Profil |
uz jsem prisel na chybku ;)
|
||
Davex Profil |
#4 · Zasláno: 5. 7. 2015, 23:55:32
kukweb:
„ja zkousel vse mozne a stale to nejde“ Domníval jsem se, že řešíš to nefunkční demo a ne nefunkční vlastní kód. 1) Pokud máš problémy s tím demem, tak si přečti soubor readme.txt, kde je napsáno, kam máš nahrát soubor s fontem a kde změnit hodnotu proměnné, aby to fungovalo. 2) S tím tvým dalším skriptem je problém v souboru index.php na 2. řádku, kde pravděpodobně dochází k výpisu prázdného řádku, což ukazuje ta chybová hláška Cannot modify header information - headers already sent...
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
0