Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ptcnadruhou Profil |
#1 · Zasláno: 7. 8. 2015, 11:44:17
Ahoj mám tento kód na dokončení registrace.Mám placení hosting,ale do e-mailu my příde
to to zakaznik@srva.endora.cz místo adresy mé stránky nebo emailmu.. <?php // Welcome letter $register_well=" Vitej na $sys[companyn] $_POST[name]! Pro dokonceni registrace kliknete na tento odkaz: $sys[domain]/index.php?id=activate&cod=$actcode {$sys['emailsignature']}"; mail("$_POST[email]", "Aktivace uctu", "$register_well", "Od: $sys[companyn] <$sys[admine]>"); ?> To samé my příde i na Vitej na surf-nadruhou od zakaznik@srva.endora.cz <? // Welcome letter $text=" Vitej na $sys[companyn] $row[name]! Tvuj ucet byl aktivovany! Prihlasovaci udaje: Jmeno: $row[login] Heslo: $row[password] Muzete se prihlásit: $sys[domain] Tvuj referral link: $sys[domain]/?ref=$row[login] {$sys['emailsignature']}"; mail("$row[email]", "Vitej na $sys[companyn]!!", "$text", "Od: $sys[companyn] <$sys[admine]>"); ?> Vše co mám uložené v adminu je <? $host = "localhost"; $username = "xxxxxxxx"; $password = "xxxxxxxxx"; $database = "xxxxxxxxxx"; $sys['advertisee'] = " ptcadmin@email.cz"; $sys['admine'] = "ptcadmin@email.cz"; $sys['domain'] = "surf-nadruhou.eu/"; $sys['companyn'] = " surf-nadruhou"; $sys['license_id'] = xxxxxxxxxxx; $sys['refobon'] = 0; //referral bonus ($) $sys['advertbon'] = "0"; //Superaffiliate bonus (percents/100) $sys['refobonctp'] = "lt"; $sys['reflvl'] = 1; $sys['refupr'] = array(1, 0.22, 0.00, 0.00); $sys['emsend_index'] = 2; $sys['ad_types'] = array("email", "ban", "ptc","ptp","side"); mysql_connect($host,$username,$password) or die(mysql_error()); mysql_select_db($database) or die(mysql_error()); ?> |
||
juriad Profil |
ptcnadruhou:
4. parametr funkce mail není na hraní. Hlavička mailu, kterou chceš nastavit se jmenuje From , nikoli Od .
|
||
ptcnadruhou Profil |
#3 · Zasláno: 7. 8. 2015, 12:17:08
juriad:
Aha ale nechápu kam to mám vložit,prosím můžete být přesnější..Nejsem profesionál..From nahradím kam a zaco? Děkuji moc |
||
juriad Profil |
#4 · Zasláno: 7. 8. 2015, 12:20:13
Změníš v prvních dvou kusech kódu slovo
Od (13. a 19. řádka) za anglické From .
|
||
ptcnadruhou Profil |
#5 · Zasláno: 7. 8. 2015, 12:27:50
juriad:
Děkuji za pomoc už to funguje..Jsem velice spokojen.. Přeju pěkní den S pozdravem: Libor |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0