Autor Zpráva
ptcnadruhou
Profil
Ahoj mám tento kód na kontakt,pro uživatele.
Vše funguje ale co mě trápí je to že když to napíšu do češtini,tak my to hodí nesmyslné znaky.

Co dělám špatně?

     
           
 <?
if (isset($_POST['subcontact'])) {

$text="
Name:       $_POST[name]
Login:      $_POST[login]
Email:      $_POST[email]
===============================
$_POST[text]
";

$subjects = array();
$subjects[2] = "[Contact] Earnings/membership";
$subjects[3] = "[Contact] Advertising";
$subjects[4] = "[Contact] PTP site aprooval";
$subjects[5] = "[Contact] Other";


if ($_POST['qwestype']==1)         echo "<p class=blsimpb style='margin-left:30'><img src=images/arrow.gif> Choose your question type</p>";
else if ($_POST['email']=='')   echo "<p class=blsimpb style='margin-left:30'><img src=images/arrow.gif> Enter your email</p>";
else if ($_POST['name']=='')    echo "<p class=blsimpb style='margin-left:30'><img src=images/arrow.gif> Enter your name</p>";
else {
    $geraiv = 1;
    mail("$sys[admine]", $subjects[$_POST['qwestype']], "$text", "From: $_POST[name] <$_POST[email]>");
}

//else echo "<p class=blsimpb style='margin-left:30'><img src=images/arrow.gif> Submit the form correctly and press send</p>";

}


if (isset($geraiv)) echo "<p class=pavblue align=center>Your message has benn succesfully sent.</p>";
else {
?>
<br /><center>
<p class="pavblue">Feel free to contact us after you have completely red the
<a href="index.php?id=faq" class="pavblue"><u>F.A.Q</u>.</a></p>
<table border="0" cellpadding="4" cellspacing="1" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="90%" id="AutoNumber2" height="165">
  <tr><form name=contact_us action=index.php?id=contact method=POST>
    <td width="35%" height="22" class="blsimpb">Name*</td>
    <td width="65%" height="22"><input type="text" name="name" size="20"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="35%" height="18" class="blsimpb">Email*</td>
    <td width="65%" height="18"><input type="text" name="email" size="20"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="35%" height="18" class="blsimpb">Username (login)</td>
    <td width="65%" height="18"><input type="text" name="login" size="20"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="35%" height="18" class="blsimpb">Question about*</td>
    <td width="65%" height="18">
         <select size="1" name="qwestype">
         <option value=1>Choose</option>
         <option value=2>Earnings/Membership &nbsp;&nbsp;&nbsp;</option>
         <option value=3>Advertising</option>
         <option value=4>PTP site aprooval</option>
         <option value=5>Other</option>
         </select>
    
    </td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="100%" height="18" class="blsimpb" colspan="2"><hr></td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="100%" colspan="2" height="18">
    <p class="blsimpb">Your question/message text:</td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="100%" height="17" colspan="2">    
      <p align="center"><textarea rows="7" name="text" cols="48"></textarea>
   
    </td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="100%" height="17" colspan="2">
    <p align="center">
    <input type="submit" value="Send" name="subcontact"></td>
  </tr></form>
</table>
</center>
<?}?>


                  
juriad
Profil
Místo funkce mail, použij funkci csmail, kterou najdeš ve FAQ. Nebo použij knihovnu PHPMailer, která umí vše kolem posílání mailů.
ptcnadruhou
Profil
juriad:
To ne.v emailu když příde to je normálně..Já to popsal blbě..Házě to nesmlsné zna na sránce.Místo jméno je tam Jm�no*
Joker
Profil
ptcnadruhou:
Zřejmě špatné kódování.
Skutečné kódování HTML kódu stránky a kódování udané v hlavičce musí být stejné.
ptcnadruhou
Profil
Joker:
Může to být i v msql databázi?
lionel messi
Profil
ptcnadruhou:
Joker:
Může to být i v msql databázi?

1. Problém nie, databáza s [#1] priamo nesúvisí.
2. Pri spojení s databázou je však nutné zavolať správne kódovanie.
Joker
Profil
ptcnadruhou:
Může to být i v msql databázi?
Pokud se ty texty dotahují z databáze, tak teoreticky ano.
Projevilo by se to tak, že rozhozené jsou jen texty dotahované z databáze, zatímco texty napsané natvrdo v souboru jsou správně.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0