Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
FUYO Profil * |
#1 · Zasláno: 18. 8. 2015, 15:01:41
Dobrý den, při odhlašování se mi zobrazí chyby:
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 14 in ...../index.php on line 36 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 15 in ..../index.php on line 38 35.řádek $titulek_stranky = mysql_query("select nazev from stranky where seo='".$_GET["seo"]."' limit 1"); 36.řádek $titulek_stranky_row = mysql_result($titulek_stranky, 0, 'nazev'); 37.řádek $titulek_novinka = mysql_query("select nazev from novinky where seo='".$_GET["seo"]."' limit 1"); 38.řádek $titulek_novinka_row = mysql_result($titulek_novinka, 0, 'nazev'); V index.php mám error_reporting(0); tak je mi divné, že když se odhlásím začne to vypisovat dokud se nepřesměruje stránka. Když dám error_reporting(2); ty chyby to zobrazí normálně při prohlížení stránky. Jak mám upravit kód, aby fungoval a nezobrazovalo to chyby? Děkuji. |
||
Joker Profil |
#2 · Zasláno: 18. 8. 2015, 15:14:54
Tak vysvětlení je asi zřejmé, prostě ten SQL dotaz nenašel žádný odpovídající řádek.
|
||
FUYO Profil * |
#3 · Zasláno: 18. 8. 2015, 15:20:27
Joker:
Ano, ten kod defakto funguje jen, když jsem na stránce www.mujweb.cz/stranka/faq nebo www.mujweb.cz/novinka/dnes-prsi.html dá se to nějak zapsat lépe? |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0