Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
hanser Profil * |
#1 · Zasláno: 15. 9. 2015, 16:44:46
Zdravím všechny... už delší dobu řeším jeden problém. Potřebuji napojit PHP webový formulář na MS Dynamics CRM přes SOAP. Povede se mi plná autentizace, dokážu si přečíst údaje o svém účtu... prostě metody retrieve fungují. Problém nastane, pokud zkusím jinou metodu, např. Create (o kterou mi jde hlavně). Našel jsem tyto příklady: http://crmtroubleshoot.blogspot.com.au/2013/07/dynamics-crm-2011-php-and-soap-calls.html - bohužel však nefungují (krom Retrieve a WhoAmI)... nevíte někdo o nějaké funkční ukázce s vkládáním záznamů? Nepodařilo se mi nic najít...
Pokud by někdo znal tuto problematiku více nebo ji dokázal vyřešit, můžeme se domluvit na nějaké finanční odměně. Ozvěte se na: hanser@firstreality.cz ...konkrétní ukázky nemohu zveřejnit. Díky za každou odpověď. |
||
hanser Profil * |
#2 · Zasláno: 16. 9. 2015, 08:29:54
...tak vyřešeno. Pokud by někdo někdy s tímto potřeboval poradit, tak můžu s dotazem za mnou ;)
|
||
Alphard Profil |
#3 · Zasláno: 16. 9. 2015, 12:09:13
hanser:
„Pokud by někdo někdy s tímto potřeboval poradit, tak můžu s dotazem za mnou ;)“ Děkujeme, ale tady na diskusi si toho po delší době zřejmě nevšimnete a opravdu chcete, aby vám někdo psal na email? Lepší by bylo přímo tady stručně uvést, v čem byl problém, dát sem pár řádků kódu, který ho řeší, nebo odkázat na jinde nalezené řešení. Nemusí to být kompletní, stačí naznačit. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0