Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
photo99 Profil |
Dobrý den všem,
řeším problém se stránkováním, mám stránkování pod výpisem z db, který mě zobrazuje fotografie, které mám uložené v db. Ale při přidání podmínky se při kliknutí na další stránku se otevře stránka prázdná. Musím říci, že vše funguje správně při zápisu, ale zde se mě zobrazí všechny fotografie z tabulky ("SELECT * FROM fotobanka ") Ale při přidání podmínky ( aby zobrazily jen určité fotografie ): ("SELECT * FROM fotobanka WHERE druh = '".$_GET["druh"]."' ") dokázal by mě někdo poradit, předem děkuji. |
||
juriad Profil |
#2 · Zasláno: 29. 9. 2015, 12:46:21
photo99:
Někde máš chybu. Ukaž, jak vypadá to tvé stránkování. Tipuji, že na konec dotazu se přidává nějaký LIMIT. |
||
mimochodec Profil |
#3 · Zasláno: 29. 9. 2015, 12:46:52
photo99:
„ale při kliknutí na další stránku se na stránce nic neobjeví“ Zřejmě na tu další stránku nepředáváš informaci, která by se načítala v $_GET["druh"] |
||
photo99 Profil |
#4 · Zasláno: 29. 9. 2015, 12:52:19
Taky si myslím ,že to je v tom předání $_GET["druh"] , název, který předává na stránku se objeví jen na té první, jak to předat na další?
|
||
mimochodec Profil |
echo "<a href='soubor.php?druh=".$_GET["druh"]."'>"; |
||
photo99 Profil |
mimochodec:
Díky, zkusím to juriad: posílám ten LIMIT, mám tam u výběru (" SELECT * ..................... LIMIT ".intval($strana).",$po") je třeba něco měnit, díky za odpověď. mimochodec: Už mě to funguje k odkazu u stránkování na další stránky jsem přidal - &druh=".$GET["druh"]." a tak se mě už předávají na další stránce info o názvu a už se další fotky zobrazují. Díky za pomoc. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0