Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
okonorka_harfi_sum Profil * |
#1 · Zasláno: 19. 10. 2015, 17:59:06
Zdravím,
řeším teď jeden problém. Generuji style.css přes PHP ( tedy je to style.php ) . V souboru style.php se sjednocují všechny styly z /sys/css/ ..(je jich asi 50). Pokud najedu přímo na script, tedy /sys/style.php , tak se mi krásně zobrazí jakoby "css soubor". Ovšem pokud ho použiji jako <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/sys/style.php" /> Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) .htaccess vypadá nějak takto RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^(.*)/style.css$ $1/style.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !- style.php potom nějak takto - ten mi jak jsem psal normálně funguje.. $genEtag = md5_file($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']); header("Etag: ".$genEtag); header("Pragma: public"); header("Cache-Control: public "); header('Expires: ' . gmdate('D, d M Y H:i:s', time() + 86400 ) . ' GMT'); header("Content-type: text/javascript"); header('Vary: Accept-Encoding') $content = ..--naloadovani css--... if( $browser->isBrowser(Browser::BROWSER_IE) && $browser->getVersion() == 6 ) { ob_start(); }else{ ob_start("ob_gzhandler"); } echo $content; ob_end_flush(); |
||
Davex Profil |
#2 · Zasláno: 19. 10. 2015, 19:40:28
okonorka_harfi_sum:
„vypadá nějak takto“ Nemá cenu psát sem od oka kód, protože je v něm hned několik chyb. Například .htaccess není kompletní, což způsobí chybu 500 a Content-Type je pro CSS chybný.
Nehledě na to, že stačí soubor sestavit jenom jednou a zbytek nechat na webserveru. |
||
Martin2 Profil * |
#3 · Zasláno: 19. 10. 2015, 22:46:02
okonorka_harfi_sum:
Snažíš se o nějaké prudce optimalizované načítání prostředků a povedlo se ti rozbít skoro všechny mechanismy, které prohlížeč používá pro kešování a negotiation. Namátkou nesmyslný E-Tag, který stejně nikde nekontroluješ. Hodnota Vary, podle které stejně nerozhoduješ o ničem. Komprese jen na základě absence IE6. Styly sjednoť jednorázově ještě před publikováním a nech ve statickém souboru. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0