Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
KcDolan Profil * |
#1 · Zasláno: 13. 11. 2015, 20:34:33
Zdravím mám takový problém potřeboval bych aby když už mám něco pro danou sekci provedené u všech složek tak aby se už neobjevilo tlačítko které dává možnost to něco udělat.
Vytvořil jsem si na to tento skript ale z nějakého důvodu nefunguje nevíte proč? $qn0 = mysql_query("SELECT * FROM $DB2.tabulka1 WHERE `author`='".$sesid."'"); while ($row = mysql_fetch_object($qn0)) { $tid0[]="$row->id"; } $msq0=''; if(isset($tid0['0'])){ $n1=1; $msq0.=" `slozka`='".$tid0['0']."'"; while(!isset($error)){ if(isset($tid[$n1])){ $msq0.=" or `slozka`='".$tid0[$n1]."'"; $n1=$n1+1; }else{$error='error';} } } $qn = mysql_query("SELECT * FROM $DB1.tabulka2 WHERE (".$msq0.") and `sekce`='".$sekce."'"); if(mysql_num_rows($qn)<mysql_num_rows($qn0)){ neco se provede } Děkuji za váš čas. |
||
KcDolan Profil * |
#2 · Zasláno: 14. 11. 2015, 10:55:49
Jinak v tabulce1 jsou složky pro daného uživatele a v tabulce2 je uložen název sekce a název složky (tedy záznam o tom pro které složky v dané sekci to už bylo provedeno)
|
||
Dan Charousek Profil |
#3 · Zasláno: 14. 11. 2015, 11:01:00
KcDolan:
Jak vypadá struktura tabulek? „něco pro danou sekci provedené“ co provedené? Trochu to upřesni prosím, ideálně s nějakým příkladem. |
||
juriad Profil |
KcDolan:
Je to celé úplně špatně. Na toto stačí jediný dotaz do databáze, který provede JOIN. Proč vůbec máš dvě různé databáze a ne jen jednu? Máš k tomu nějaký dobrý důvod? Chápeš, že PHP sice nemá explicitní typování, ale číslo je pořád něco jiného než řetězec? Že v PHP existují i jine smyčky než while a že u pole můžeš zjistit jeho velikost? Proč nepoužíváš nějaké inteligentní pojmenování proměnných a tabulek, proč při tom mixuješ angličtinu a češtinu? |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0