Autor Zpráva
zdenek
Profil *
mama pro islustaci nasledujici kod :

<?php
if(empty ($_POST)){
?>
<form action="index.php?send=c5ff2543b53f4cc0ad3819a36752467b" method="POST" enctype="text/plain" accept-charset="windows-1250" class="leftforms">
<h2>Prosím přihlašte se</h2>
<table><tr><td>
Uživatelské jméno:</td><td><input type="text" name="usr" size="20" maxlength="10" />
</td></tr><tr><td>
Heslo:</td><td><input type="password" name="pwd" />
</td></tr>
</table>
<input type="submit" value="Přihlásit" />
</form>

<?php} else login($_POST[' usr'],$_POST['pwd']);

at vyplnim co vyplnim tak to vzdy zobrazi znovu ten formular a pole POST je prazdne. nevite nahodou jestli se neco nemusi nastavit v php.ini nebo je chyba v samotnem php?
error414
Profil
zdenek
1. pouzivas XHTML nak
<form action="index.php?send=c5ff2543b53f4cc0ad3819a36752467b" method="post" enctype="text/plain" accept-charset="windows-1250"

2. jak vis ze post je prazdne nekde ho vypisujes?
3. mozna bude delat neplechu accept-charset="windows-1250" stim ale nemam zkusenosti tak nevim
4. enctype="text/plain" tohle zkus zmenit na enctype="multipart/form-data" mozna to pomuze
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0