Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Trickle Profil |
#1 · Zasláno: 26. 11. 2015, 13:36:50
Zdravím
Mám pár otázek. Mám tento kod na tvoření url odkazů a v posledním bodě se mi vkládá přímo novinka. Jak udělat to že když stránka neexistuje aby to vypsalo chybovou stránku co mám udělanou? a nevypisovalo stále jen články?. A jak to vypadá s bezpečností tohoto skriptu.. Řekl bych že je nulová co? <?php if (isset ($_GET["akce"])) $akce = $_GET["akce"]; if (isset($_GET["kraj"])) $kraj = $_GET["kraj"]; if (isset($_GET["clanky"])) $clanky = $_GET["clanky"]; if ($akce=="hledat"): require "firmy/hledat.php"; elseif ($akce=="detail"): require "firmy/detail.php"; elseif ($kraj=="ustecky"): require "firmy/kraje/ustecky.php"; elseif ($kraj=="karlovarsky"): require "firmy/kraje/karlovarsky.php"; elseif ($clanky=="clanek"): require "clanek.php"; else: require "clanky.php"; endif; ?> když je else: require chybovka vše funguje.. ale chtěl bych vypsat hned při prvním načtení i ty články tak jak to je teď. Za rady děkuji |
||
tiso Profil |
#2 · Zasláno: 26. 11. 2015, 14:05:03
OT: čo to robíš za projekt? Podľa tvojich otázok je to trochu väčšie a je to nad tvoje sily zorganizovať ten kód. Naštuduj si nejaký framework, MVC, router, autoloading, config a podobne.
|
||
Časová prodleva: 9 let
|
0