Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
zetrozet Profil |
#1 · Zasláno: 15. 12. 2015, 10:08:46
Nedaří se mi nastavit PHP skript tak, aby uchoval uživatelem zadané hodnoty formuláře při opakované kontrole správnosti ani za pomoci globálních proměnných.
Pokud zadá uživatel údaje do formuláře a je vrácen skriptem, aby něco opravil, jsou všechny údaje naplněny uživatelem zadanými hodnotami. Pokud provede opravu některého údaje , ale je vrácen do formuláře opakovaně, jsou vyprázdněny všechny údaje, které v předchozím kroku neopravoval. |
||
Keeehi Profil |
No a jak vypadá tvůj kód?
Obecně by měl vypadat nějak takto: <input type="text" name="policko" value="<?php echo isset($_POST["policko"]) ? $_POST["policko"] : ""; ?>"> |
||
zetrozet Profil |
#3 · Zasláno: 15. 12. 2015, 12:12:40
Kód formuláře kde uživatel zadá údaje, na jejichž podkladě se mu zobrazí seznam modulů, které objednával v minulých letech:
<td class="th2" width=15%> <font size="+1"><INPUT TYPE=text NAME=ICO SIZE=8 VALUE=<? echo $GLOBALS["icoSQL"]; ?>></font> </td> kód z kontrolního skriptu: if (isset($_GET["ico"]) && chop($ico) != "" && str_replace("0","",$ico) != "") $GLOBALS["icoSQL"] = $ico; if (isset($_GET["RegZ"]) && chop($RegZ) != "" && str_replace("0","",$RegZ) != "") $GLOBALS["RegZSQL"] = $RegZ; if (isset($_GET["RegS"]) && chop($RegS) != "" && str_replace("0","",$RegS) != "") $GLOBALS["RegSSQL"] = $RegS; if (isset($_GET["RegU"]) && chop($RegU) != "" && str_replace("0","",$RegU) != "") $GLOBALS["RegUSQL"] = $RegU; Skript je na test.zetrozet.com/_sql_/Dotaz_s.php Kontrolní údaje IČO: 44460236 Reg.č.Sterea: 090378 Licence Zet-Ro-Zet: 99991 - dříve objednávané moduly zůstanou prázdné. Jako "objednávka" zatím není skript funkční, zůstal jsem "viset" právě na problému mizení hodnot. |
||
Taps Profil |
#4 · Zasláno: 15. 12. 2015, 14:02:14
zetrozet:
na základě údajů zadaných do formuláře musíš napsat SQL dotaz, který požadované údaje vytáhne z databáze (seznam dříve objednaných modulů) |
||
zetrozet Profil |
#5 · Zasláno: 15. 12. 2015, 15:13:23
To, co popisuješ, funguje normálně, jen mám v databázi kvůli zkoušení jednu sadu údajů, která nepatří žádnému zákazníkovi, abych mohl zkoušet vzhled tabulky modulů.
Řeším, proč se při druhé opravě úvodního formuláře vymažou údaje, které uživatel neopravoval. |
||
tiso Profil |
#6 · Zasláno: 15. 12. 2015, 15:25:16
zetrozet: „Řeším, proč se při druhé opravě úvodního formuláře vymažou údaje, které uživatel neopravoval.“
V akom prehliadači? U mňa sa tak nedeje. |
||
zetrozet Profil |
#7 · Zasláno: 15. 12. 2015, 16:14:06
U mne ve Firefoxu také ne, ale většina zákazníků má různé verze Internet Exploreru, všichni Windows (PC FAND je DOS interpret) a někteří stále Windows XP.
Pro klid zkoušení jsem doplnil pro testovací údaje do tabulky nějaké hodnoty "minulých modulů". |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0