Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
bazz Profil |
#1 · Zasláno: 22. 12. 2015, 22:19:07
ahoj u uploadu jednoho souboru mi to jde ale u multiuploadu to ne a ne rozject, asi tam bude nějaká drobnost
<?php $count = 0; if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){ foreach ($_FILES['files']['name'] as $i => $name) { if (StrTr($name, "ÁÄČÇĎÉĚËÍŇÓÖŘŠŤÚŮÜÝŽáäčçďéěëíňóöřšťúůüýž", "AACCDEEEINOORSTUUUYZaaccdeeeinoorstuuuyz")){ if (strlen($_FILES['files']['name'][$i]) > 1) { if (move_uploaded_file($_FILES['files']['tmp_name'][$i], 'meixner/'.$name)) { $count++; } } } } } ?> |
||
Keeehi Profil |
#2 · Zasláno: 22. 12. 2015, 22:58:52
$name = StrTr($name, "ÁÄČÇĎÉĚËÍŇÓÖŘŠŤÚŮÜÝŽáäčçďéěëíňóöřšťúůüýž", "AACCDEEEINOORSTUUUYZaaccdeeeinoorstuuuyz"); if (!empty(strlen($name))) { ... Pokud používáš utf-8, tak funkce strtr takto zapsaná nebude správně fungovat. Musíš použít druhý zápis pomocí asociativního pole strtr($name, array("Á" => "A", "Ä" => "A", ... ); |
||
bazz Profil |
a má to nějaké výhody krom toho že je to dlouhé?
a píše mi to Fatal error: Can't use function return value in write context in |
||
bazz Profil |
#4 · Zasláno: 23. 12. 2015, 21:47:28
<?php $count = 0; if(isset($_FILES["files"])) { foreach ($_FILES["files"]["name"] as $i => $name) { $name = StrTr($name, "ÁÄČÇĎÉĚËÍŇÓÖŘŠŤÚŮÜÝŽáäčçďéěëíňóöřšťúůüýž", "AACCDEEEINOORSTUUUYZaaccdeeeinoorstuuuyz"); if (move_uploaded_file($_FILES["files"]["tmp_name"][$i], "uploads/".$name)) { $count++; } } } ?> takhle to funguje, sice tam není kontrola délky Strlen ale s tím mi to pořád vypisovalo chybu, bez toho to funguje jak má |
||
Keeehi Profil |
#5 · Zasláno: 24. 12. 2015, 00:33:04
bazz:
„a má to nějaké výhody krom toho že je to dlouhé?“ Třeba ty, že to ošetří i znaky na které jsi nepomyslel. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0