Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
opsidiam Profil |
#1 · Zasláno: 27. 12. 2015, 12:02:00
dobry den nevedeli by ste mi poradit nejaky framework alebo nieco na generovanie faktur?? prosim neviem si poradit :( dakujem
|
||
Slark Profil * |
#2 · Zasláno: 27. 12. 2015, 12:12:06
faktury v eshopu si generuji přes php knihovnu mpdf. Je možné používat vlastní css styl a celkově se dá pdf velmi dobře stylovat.
|
||
opsidiam Profil |
#3 · Zasláno: 27. 12. 2015, 12:13:54
ale ja nepouzivam eshop, preto by som chcel pouzit nieco co by mi to vytvorilo fakturu a ulozilo ju na servery, a to mpdf sa da pouzit aj inako ako v eshopoch?
|
||
Slark Profil * |
#4 · Zasláno: 27. 12. 2015, 12:22:50
Knihovnu můžete využít jak chcete. Pro uložení pdf souboru na serveru stačí nastavit output takto: $mpdf->Output('nazev_pdf_souboru.pdf', 'F');
Pročtěte si manuál a zjistíte, že je knihovna velmi všestranná. |
||
opsidiam Profil |
#5 · Zasláno: 27. 12. 2015, 12:25:43
uz to kukam ale nejako neviem pryst na to ako toam vkladat udaje a vsimol som si ze to ma aj podporu ktoru ja potrebujem ulozit na server a zaroven to odoslat klientovi
|
||
mimochodec Profil |
#6 · Zasláno: 27. 12. 2015, 12:42:20
opsidiam:
mpdf není něco jako "dej mi údaje, vyrobím ti fakturu". Je to knihovna, která umožní vytvořit pdf a nastrkat do něj co potřebuješ. |
||
opsidiam Profil |
#7 · Zasláno: 27. 12. 2015, 13:17:50
uz sa mi to podarilo z casti spojazdnit, ale pyse jednu chybu
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/86116/virtual/www/subdom/mailer/test/index.php:2) in /data/web/virtuals/86116/virtual/www/subdom/mailer/test/mpdf.php on line 1736 |
||
Keeehi Profil |
K chybě
Diskuse JPW: Nejčastější potíže s PHP (FAQ) » Headers already sent… mpdf vezme nějaké HTML a vytvoří z něj PDF. Tvým úkolem je tedy vytvořit v HTML fakturu jakou chceš a mpdf ti to pak převede. Jednoduchý příklad z kterého můžeš vycházet: //údaj který chci vložit $jmeno = "Pavel"; $html = "<h1>Faktura $jmeno</h1> <table border=\"1\"> <thead> <tr> <td>Sloupec 1</td> <td>Sloupec 2</td> </tr> </thead> <tbody> <tr> <td>Data 1</td> <td>Data 2</td> </tr> </tbody> </table>"; $mpdf = new mPDF(); $mpdf->WriteHTML($html); $mpdf->Output('nazev_pdf_souboru.pdf', 'F'); |
||
juriad Profil |
#9 · Zasláno: 27. 12. 2015, 13:19:30
Diskuse JPW: Nejčastější potíže s PHP (FAQ) » Headers already sent…
Před odesláním výstupu pomocí mpdf jsi už něco vypsal, to nesmíš. |
||
Časová prodleva: 7 let
|
0