Autor Zpráva
Monkeys
Profil *
Zdravim

je rozumne ukladat input select do databazi ako objekt?
Napr.:

{0 : "Nedela", 1 : "Pondelok", 2 : "Utorok" ...}

Datovy typ text
a v PHP si uz na to spravit len class alebo neaku metodu ?
Chcem sa tak vyhnut dalsim podtabulkam takto by som to ulozil vramci jednej

Ma zmysel sa tym zaoberat, alebo je to hlupost?

vdaka
M.
Kubo2
Profil
Na to bude lepšie asi použiť nejakú NoSQL databázu – napr. MongoDB, ktorá s JSONom dokáže dobre pracovať (tj. vyhľadávať v ňom apod.), takže sa značne zjednoduší návrh aj implementácia modelu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: