Autor Zpráva
Pavlínka
Profil
dlouho jsem na webu používala filemtime() které podle stáří obrázku zjistilo a případně smazalo soubor

když mám ale v adresáři přes 200 souborů filemtime() má najednou problém ... i když na zkoušku vyberu pouze jeden soubor a dám mu přesnou cestu na jeden jediný soubor tak po dlouhém načítání hodí 404 souboru (nginx) v logu nic není...

kde může být problém?

<?php
echo filemtime("./obr/av_129978.png");
?>


ještě dodám, že když ručně snížím počet souborů např. na 10 filemtime() funguje normálně
Pavlínka
Profil
už nic napsala jsem si to v Cčku :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: