Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
luma64 Profil |
Zdravim, mám v kóde pri hodnotách $vydane_mnozstvo_lek_form hodnotu 200 a v $zostatok hodnotu 77 . Pri ife sa ale vyhodnotí ako pravdivá podmienka tak ako keby bol $zostatok > $vydane_mnozstvo_lek_form . V čom je pls problem. Vďaka.
if ( $vydane_mnozstvo_lek_form < $zostatok ) { echo "<script type='text/javascript'>window.alert('Pokúšate sa o vydanie väčšieho množstva ako je k dispozícii, Môžte vydať max: $zostatok jednotiek!')</script>"; exit; } else { echo "<script type='text/javascript'>window.alert('Výdaj je povolený!')</script>"; } Moderátor juriad: Smazání textu příspěvku není slušné. lionel messi ti mezitím věnoval svůj čas a radu. Pokud jsi svůj problém mezitím již vyřešil, mohl jsi stručně povědět jak.
|
||
lionel messi Profil |
luma64:
Výstrel naslepo: Aký dátový typ sú porovnávané premenné? Lebo zdá sa, akoby to boli stringy, nie čísla. Viď Nejčastější potíže s PHP (FAQ) » Co dávat a co nedávat do uvozovek. Ak som netrafil, poprosím o širší úryvok kódu. Hmm>m, poprosím vrátiť pôvodné znenie príspevku, ktoré medzičasom autor zmazal. |
||
luma64 Profil |
lionel messi:
Zdravim, akonahle som ulozil prispevok, tak som vyriesil. Ako ho teraz obnovim ? Čo sa týka vyriešenia, pomýli som sa vo vyhodnocovaní a očakávaní výsledku. Správne má byť: if ( $vydane_mnozstvo_lek_form < $zostatok ) { echo "<script type='text/javascript'>window.alert('Výdaj je povolený!')</script>"; } else { echo "<script type='text/javascript'>window.alert('Pokúšate sa o vydanie väčšieho množstva ako je k dispozícii, Môžte vydať max: $zostatok jednotiek!')</script>"; exit; } |
||
Časová prodleva: 7 let
|
0