Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Fury Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 2. 2016, 16:24:29
Zdravím,
potřebuju vypsat z databáze do pole všechny práva, která chci uložit do prava() a na to chci používat následující funkci: $ar = mysqli_query($db, ("SELECT * FROM admin_prava WHERE uzivatel_id = $_GET[edit]")); while($a = mysqli_fetch_array($ar)) { $prava[] = $a['modul_id']; } Ovšem toto mi vyhazuje chybu: Fatal error: Cannot use object of type mysqli_result as array in /www/admin/moduly/admin.php on line 80 Mohu poprosit o radu, jak toto vyřešit? Díky! |
||
RastyAmateur Profil |
#2 · Zasláno: 21. 2. 2016, 21:23:23
Fury:
Napadá mě $ar = mysqli_query($db, ("SELECT * FROM admin_prava WHERE uzivatel_id = $_GET['edit']")); |
||
lionel messi Profil |
RastyAmateur:
> Fury: > Napadá mě Tesne vedľa: $ar = mysqli_query($db, "SELECT * FROM admin_prava WHERE uzivatel_id = $_GET[edit]"); Zátvorky okolo dotazu nemajú čo robiť, ale takisto ani apostrofy, ktoré si doplnil (syntaktická chyba). |
||
juriad Profil |
lionel messi:
Závorky nevadí. Fury: Jsi si jistý, že jsi na 4. řádku příkladu nezaměnil $a a $ar ?
|
||
Monkeys Profil * |
#5 · Zasláno: 22. 2. 2016, 10:34:21
Fury:
Podla mna takto: mysqli_query($db, ("SELECT * FROM admin_prava WHERE uzivatel_id = " . intval($_GET['edit']) . "")); |
||
anonymníí Profil * |
#6 · Zasláno: 22. 2. 2016, 10:38:19
Monkeys:
Sakra, kde se bere ten zlozvyk s tím prázdným stringem na konci? A proč ty závorky kolem dotazu? V SQL dotazu chyba není, chybová hláška tomu neodpovídá. Řešení našel asi juriad, chyba je až za SQL dotazem. |
||
Fury Profil * |
#7 · Zasláno: 23. 2. 2016, 09:45:45
juriad:
Určitě ne, kopíroval jsem crtl+c -> ctrl+v. Tady posílám ještě obrázek: ![]() Netušíte, kde by mohl být zakopaný pes? Vůbec si nevím rady. Díky moc |
||
Zechy Profil |
Fury:
Dle té chyby se z mysqli_fetch_array() (i když zdroje na netu praví jinak $row = $a->fetch_array(); $prava[] = $row["modul_id"]; EDIT: Tak nakonec ta funkce je tam uvedená u mysqli_result::fetch_array(), ale i tam píšou, že by měla vrátit pole... V čem je potom tady zakopaný pes, že z toho leze mysqli_result? |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0