Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
FinStar Profil * |
#1 · Zasláno: 27. 2. 2016, 14:54:22
Zdravím, mám takový menší problém s pravomocemi, používám jedno přizpůsobení www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=456&t=2214031 funguje mi perfektně, ale je tam jeden BBCode [hidden], a ten funguje tak že uživatelé, kteří nejsou registrování, tak nevidí obsah, který je v "hidden" ale registrovaní uživatele a přihlášení, tak ti to vidí a vidí to všichni, ale já se vás ptám jestli je nějak možné to udělat pouze pro určité skupiny na fórku ? Popřípadně "ID" skupin.
[quote]Jedná se o soubor "bbcodes_parser.php"[/quote] protected function hidden_pass($matches) { if ($this->user->data['user_id'] == ANONYMOUS || $this->user->data['is_bot']) { $replacements = array( $this->user->lang('ABBC3_HIDDEN_ON'), $this->user->lang('ABBC3_HIDDEN_EXPLAIN'), 'hidebox_hidden', ); } else { $replacements = array( $this->user->lang('ABBC3_HIDDEN_OFF'), $matches[1], 'hidebox_visible', ); } return str_replace( array('{HIDDEN_TITLE}', '{HIDDEN_CONTENT}', '{HIDDEN_CLASS}'), $replacements, '<div class="hidebox {HIDDEN_CLASS}"><div class="hidebox_title {HIDDEN_CLASS}">{HIDDEN_TITLE}</div><div class="{HIDDEN_CLASS}">{HIDDEN_CONTENT}</div></div>' ); } } Předem díky za pomoc. |
||
Alphard Profil |
#2 · Zasláno: 27. 2. 2016, 20:15:02
Rozhodovací pravidlo pro skrytí nebo zobrazení obsahu je je na 3. řádku. Bez dalších informací nelze poradit řešení, ale tipuji, že přes uživatele bude možné se nějak dostat na skupinu a porovnat id.
|
||
Časová prodleva: 9 let
|
0