Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Sidbin Profil |
#1 · Zasláno: 29. 2. 2016, 16:42:09
Zdravím,
Mám dotaz k načtení hodnoty z TXT do proměnné. V TXT souboru ukládám dočasně hodnoty a jinak je ukládám do DB, teď ale chci do TXT uložit jen stav čidla. Do DB ho ukládat nemusím, jde jen o stav 0/1. TXT je ve formátu: 20160229160005;2016-02-29;16:00:05;0;34.62;28.37; Jak mám načíst například do proměnné ten třetí údaj. Skrze fgetscsv? A ještě bych měl jeden dotaz, mám výpis hlášení uložen v jiném TXT a tam chci na na něj odkaz hodit pod heslo. Vím, že si může každý zadat přímou adresu, ale ten odkaz je jen pro mě. použíl jsem <?php if($_GET["heslo"] != "kleslo"): ?> plus vstupní pole v hlavičce a v body <?php readfile ("zaznamy.txt");?> Bohužel to ale nefunguje. Hodí to chybu. |
||
Lonanek Profil |
#2 · Zasláno: 29. 2. 2016, 19:03:16
Sidbin:
„Jak mám načíst například do proměnné ten třetí údaj. Skrze fgetscsv?“ $radek = fgetscsv(....); echo $radek[2]; |
||
Keeehi Profil |
#3 · Zasláno: 1. 3. 2016, 00:29:19
Sidbin:
„Bohužel to ale nefunguje. Hodí to chybu.“ Jakou? |
||
Sidbin Profil |
#4 · Zasláno: 1. 3. 2016, 07:03:08
Na posledním řádku
Parse error: syntax error, unexpected $end in /3w/wz.cz/s/sdsko/log2.php on line 19 Něco nemám asi uzavřené <html> <?php if($_GET["heslo"] != "kleslo"): ?> <!--přihlašovací formulář --> <form> Zadej heslo: <input type="password" name="heslo"> <input type="submit"> </form> <? else: ?> <body> <?php readfile ("zaznamy.txt");?> </body> </html> |
||
Keeehi Profil |
#5 · Zasláno: 1. 3. 2016, 11:07:24
Chybí ti tam endif. Hezčí ke to ale podle mě přepsat se závorkami jako v běžném kódu.
<html> <body> <?php if($_GET["heslo"] != "kleslo") { ?> <!--přihlašovací formulář --> <form> Zadej heslo: <input type="password" name="heslo"> <input type="submit"> </form> <?php } else { readfile ("zaznamy.txt"); } ?> </body> </html> |
||
Sidbin Profil |
#6 · Zasláno: 1. 3. 2016, 14:28:33
Díky.
Nakonec jsem použil tohle, protože ten readfile neumí prý naformátovat řádky. Byl to jen proud dat a takhle je to aspoň po řádku. <?php } else { echo nl2br(file_get_contents('zaznamy.txt')); } ?> |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0