Autor Zpráva
sparky
Profil *
Zdravím, chtěl bych se zeptat, kde správně bych měl mít umístěnou funkci header(). Mám vytvořený index, kde do contentu posílám daný obsah (require "podstranka"). Na podstránce mám před kodem php kod ve kterém mám funkci header(). Je toto řešení správné? Nebo header musí být před <!DOCTYPE>? Děkuji
anonymníí
Profil *
sparky:
Píše se tu o tom často, a nejen zde. Proč nejprve nehledáš?

V PHP Manuálu se to píše také. Hned na začátku. Tebe ta lenost jednou zabije.
sparky
Profil *
anonymníí:
samozřejmě, že jsem si to našel a přečetl, a tudíž nechápu, proč mi script funguje a nehlásí chybu, když to používám tak, jak mám popsáno... a ano mám nastavené hlášení veškerých chyb
Kajman
Profil
Asi maté zapnuté bufferování výstupu, takže http hlavička může obsah přeskočit.
sparky
Profil *
a je tedy správné, že mám v podstránce tento kod?
if(!empty($_GET['co']) AND $_GET['co']=="unvisible"){
  $update = "UPDATE {$cfg['tbl_news']} SET
                  aktiv = '0'
                  WHERE id = '{$_GET['id_link']}'";
                  queryDBdata ($update);

  header("Location: " . PATH_HTTP . "administration/news");  
}

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: